Shop

Rugăciunea dumnezeiască te ajută să scapi din orice necaz

19 aprilie 2017, , Vizualizări: ...

Rugăciunea dumnezeiască este făcătoare de minuni. Îi ajută pe credincioșii de orice vârstă. Se rostește vreme de 7 duminici la rând.

Rugăciunea dumnezeiască este un ritual. Se practică 7 zile de duminică, consecutiv, la oră fixă, dimineața sau seara. În timp ce se rostește rugăciunea dumnezeiască, se aprind 7 lumânări din ceară curată. Rugăciunea dumnezeiască se citește de 7 ori.

Rugăciunea dumnezeiască ajută

„Milueşte-mă, Dumnezeule, după mare mila ta! Și după mulţimea îndurărilor tale şterge fărădelegea mea. Mai vârtos mă spală de fărădelegea mea, şi de păcatul meu curăţeşte-mă. Că fărădelegea mea eu o cunosc şi păcatul meu înaintea mea este pururea. Ţie unuia am greşit. Și ce este rău înaintea ta am făcut. Ca să te arăţi drept întru cuvintele tale şi biruitor să ieşi, când tu vei judeca. Întru fărădelegi am fost conceput. Și în păcate m-a născut maica mea! Adevărul ai iubit. Cele nearătate şi cele ascunse ale înţelepciunii tale le-ai arătat mie. Stropi-mă-vei cu isop, şi mă voi curăţi. Spăla-mă-vei, şi mai mult decât zăpada mă voi albi.

Auzului meu vei da bucurie şi veselie. Bucura-se-vor oasele cele umilite. Întoace faţa Ta de la păcatele mele. Și toate fărădelegile mele şterge-le.
Inimă curată zideşte întru mine Dumnezeule. Și spirit drept înnoieşte în cele din lăuntru ale mele. Nu mă lepăda de la faţa ta, şi Spiritul tău cel sfânt nu-l lua de la mine. Dă-mi iarăşi bucuria măntuirii tale şi cu spirit stăpânitor întăreşte-mă. Învăţa-voi pe cei fără de lege căile tale. Și cei păcătoşi la tine se vor întoarce.

 

Citeste continuarea pe libertateapentrufemei.ro

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu