Shop

Legea picnicului, promulgată. Vezi interdicţiile şi obligaţiile pentru cei care ies la iarbă verde

17 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - legea picnicului

Legea picnicului a trecut şi de Cotroceni. Preşedintele Traian Băsescu a promulgat vineri actul normativ. De acum, mesele luate de turişti în aer liber vor fi strict reglementate, iar sancţiunile vor fi severe. Un picnic făcut la pădure sau la iarbă verde ar putea să coste de acum înainte mai mult decât face. Asta pentru că, de acum înainte, ieşirile la iarbă verde se vor putea face doar în locuri special amenajate.

Autorităţile locale vor amenaja spaţii speciale în parcuri sau în afara oraşelor pentru cei care doresc să organizeze picnicuri, iar argumentul suprem este protejarea mediului, fiind bine ştiut faptul că în urma petrecăreţilor rămân mai mereu munţi de resturi menajere, împrăştiate peste tot. Aceste zone vor fi indicate în parcuri şi în zonele limitrofe ale pădurilor situate în intravilanul localităţilor.
Vezi ce amenzi risti daca nu respecti lege si unde ai voie sa mergi la picnic.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (7)

 1. ramy29 spune:

  Speram ca autoritatile sa reglementeze cat mai repede aceasta situatie , sa amenajeze spatii speciale pentru cei care doresc sa petreaca timpul liber la iarba verde . Noi iubim natura , mergem in excursii ,abia asteptam sosirea primaverii .

 2. ananaghi spune:

  Noi ne-am mutat la casa,nu ne afecteaza direct,dar oricum nu sunt locuri amenajate pentru cei care vor sa iasa la un gratar!

 3. cristachem10 spune:

  e bine ca cineva se mai gandeste la mediu

 4. 27ralu spune:

  Mi se pare o prostie legea asta.din toate punctele de vedere.ei nu au alta treaba in parlament?de ce nu vorbesc de salarii,de legea adoptiei,de sistemul medical?

 5. ceauscc spune:

  ralu de ce ca vorbeasca de niste legi in care trebuie sa investeasca niste bani? eu soct tot felul de prostii ca sa incaseze ..nu sa dea!
  sunt curios cine naiba o sa le respecte si cine sa sa amendeze!

 6. dodolin spune:

  ca la romani intai legea apoi spatiile si le vor face la pastele cailor aici e invers dar na e spania nu ro
  din ce sa mai faca si ei bani? din amenzi nu??

 7. sims spune:

  urmeaza legea care impune acordul vecinilor pentru a face gratar in curtea personala ca afara…nu zic ca legea nu e buna dar reglementarile trebuie aplicate in functie de tara

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu