Shop

Cum să arăţi senzaţional după o naştere. Află secretul Victoriei Beckham

23 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro_victoria beckham

Toată lumea se miră de forma fizică de invidiat pe care o arată Victoria Beckham, cu toate că este mamă a patru copii. Acum, fosta Posh Spice dezvăluie secretul cu ajutorul căruia a reuşit să arate atât de bine.

Victoria Beckham are o siluetă de invidiat. Dacă nu ar fi mereu în centrul atenţiei, ci doar o femeie care merge pe stradă, nu te-ai gândi nicio clipă că a dat naştere la patru copii. Cum reuşeşte însă soţia fotbalistului David Beckham să se menţină în formă a rămas un secret. Până acum.

Anul trecut, la numai opt săptămâni după ce o născuse pe mezina familiei, Harper Seven, Victoria Beckham a uluit asistenţa la New York Fashion Week. Toată lumea s-a întrebat cum de a reuşit să arate trăznet într-un timp atât de scurt. Iar Victoria a zâmbit şi a tăcut. De atunci a mai apărut în diferite pictoriale, la diverse evenimente mondene şi de fiecare dată a lăsat lumea cu gura căscată. Unii au îndrăznit chiar să spună că este prea slabă şi prea trasă la faţă, dar au pus acest lucru pe seama oboselii.

Articolul integral aici.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu