Shop

Cele mai SINISTRE locuri de pe Pământ

25 mai 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - RTV.NET - locuri sinistre

Nu avem nevoie de parcuri de distracţie cu tematică horror sau să ne uităm la filme de groază ca să ne speriem. Putem să mergem în câteva locuri de pe Pământ care în mod sigur o să ne facă pielea de găină.

 

Mlaştina Manchac din Louisiana

Această mlaştină din New Orleans, aflată pe malul lacului Ponchartrain, ar fi bântuită. Legenda spune că acolo sunt lucruri mult mai dubioase decât aligatorii care se ascund printre copaci. Manchac ar fi casa creaturii Rougarou, versiunea cajun a vârcolacului. Asta nu e tot. Mlaştina ar mai fi bântuită şi de fantoma lui Julia White, o preoteasă voodoo. Legenda spune că White stătea pe veranda casei şi prezicea distrucţia oraşelor din apropiere, cântând: „Într-o zi o să mor şi o să vă iau pe toţi cu mine”. Acest lucru s-a adeverit: în ziua înmormântării sale, în 1915, un uragan a lovit zona şi a distrus trei oraşe din apropiere.

Mlaştina este acum un sanctuar pentru păsări şi o atracţie turistică majoră, din cauza cadavrelor care plutesc pe apă, din când în când. Există şi tururi de noapte, în care se pot vizita morminte comune şi crocodilii cu ochi roşii.

 

 

Pădurea sinucigaşilor Aokigahara din Japonia

Această pădure imensă din Japonia este foarte deasă şi silenţioasă, iar viaţa sălbatică nu prea există acolo. În mitologia japoneză, Aokigahara este casa demonilor, dar, recent a devenit şi casa spiritelor oamenilor: începând din anii 1950, peste 500 de oameni s-au sinucis printre copaci.

Ca şi cum acest lucru nu ar fi suficient de înfricoşător, pădurea este plină de oase, cadavre şi flori lăsate de familiile îndurerate ale sinucigaşilor. Turiştii pot vizita zona, însă se recomandă vizitele ghidate, întrucât vă puteţi pierde foarte uşor. În pădure mai puteţi vedea o peşteră cu lilieci dar şi semne pe care scrie „Viaţa este preţioasă! Vă rugăm să vă gândiţi mai bine!”.

Citeste mai mult şi vezi FOTO pe RTV.NET:

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. 27ralu spune:

    Chiar ca sunt locuri infricosatoare.nu stiu daca as avea curajul sa le vizitez.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu