7 semne ca in fata ta e un mincinos - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

7 semne ca in fata ta e un mincinos

15 mai 2016, , Vizualizări: ...
minciuna - sfatulparintilor.ro - foter_com

Viata ar fi mult mai usoara daca toti oamenii ar fi onesti in legatura cu intentiile si sentimentele lor insa lucrurile nu stau deloc asa. Se minte din diverse motive, uneori pentru ca o persoana crede ca ocolirea adevarului este in interesul partenerului de discutie.

Insa aceasta nu ar trebui sa fie decizia lor (ascunderea adevarului printr-o minciuna), iar tu ar trebui sa fii atent la detalii pentru a nu inghiti galusca. Mincinosii de profesie nici macar nu te mint pe tine, de fapt ei incearca sa se convinga pe ei de realitatea imaginata.

Motivele pentru care cineva alege sa spuna o minciuna sunt mai putin importante, ceea ce conteaza cu adevarat este abilitatea ta de a recunoaste adevarul.

 

Iata 7 semne ca in fata ta e un mincinos.

 

 

  1. Este intotdeauna emotionat

Ii este teama ca partenerul de discutie isi va da seama ca ii vinde gogosi. Aceasta frica ii tine intr-o stare continua de anxietate. De asemenea, ar putea fi emotionat intrucat se teme de opiniile  celorlalti. Minte ca sa combata aceasta frica incercand sa-i faca pe altii sa aiba o parere buna despre el/ea.

 

 

  1. Lucrurile nu se leaga

Povestile mincinosilor sunt lipsite de consistenta. Ei dau atentie doar anumitor aspecte ale relatarii lor, asa ca scapa de vedere modul in care se imbina spusele lor.

 

 

  1. Schimba adesea povestea

Cum creeaza o serie de evenimente fictive pentru a-i servi unui scop anume, pe masura ce nevoile se schimba trebuie sa adapteze noua versiune a povestii sale. Pune intrebari si fii atent la detaliile si ordinea in care relateaza evenimentele astfel incat sa-ti dai seama daca spusele sale sunt reale sau nu.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu