Shop
Ultimele 100 de articole

Castigatori concurs Newsletter: Aboneaza-te in luna iulie si poti castiga un album cu abtibilduri Disney Violetta

31 iulie 2015, , Vizualizări: ...
violetta

Sfatulparintilor.ro, Panini si Disney Romania te invita la un nou concurs. Poti castiga unul dintre cele 50 de premii oferite de Panini si Disney Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa te abonezi la Newsletterul Sfatulparintilor.ro in perioada concursului. Vino pe site oricand doresti facand clic pe orice articol iti starneste interesul din newsletter-ul zilnic pe care il vei primi dupa abonare si intri automat in tragerea la sorti.

 

Ce castigi

Vor fi oferite 50 de premii, ce constau intr-un album de abtibilduri Disney Violetta.

violetta

*fotografie cu titlu de prezentare

 

Concursul s-a incheiat! Castigatorii vor fi anuntati pe mail de catre Sfatulparintilor.ro si vor primi premiul dupa ce si-l vor revendica, raspunzand la mailul nostru cu datele cerute de noi: nume, prenume, telefon, adresa de mail. Daca in termen de 4 zile lucratoare de la data trimiterii mailului, castigatorii nu-si revendica premiul, acesta se anuleaza.

 

Perioada desfasurare concurs

Concursul se va desfasura in perioada 2-30 iulie 2015.

 

 

Cand vor fi anuntati castigatorii

Castigatorii vor fi desemnati pe baza de tragere la sorti prin programul random.org din baza de date a tuturor abonatilor la newsletter inscrisi in perioada de concurs. Tragerea la sorti va avea loc vineri 31 iulie 2015.

 

Castigatorii vor fi anuntati pe mail de catre Sfatulparintilor.ro si vor primi premiul dupa ce si-l vor revendica, raspunzand la mailul nostru cu datele cerute de noi: nume, prenume, telefon, adresa de mail. Daca in termen de 4 zile lucratoare de la data trimiterii mailului, castigatorii nu-si revendica premiul, acesta se anuleaza.

 

Premiile vor fi distribuite pe teritoriul Romaniei, pe durata unei luni calendaristice dupa primirea lui, de catre sponsor, conform datelor oferite de castigatori.

 

 

ATENTIE!

Nu pierdeti noul album de stickere Violetta de la Panini.

Participati la concursul din album si aveti sansa sa castigati bilete la concertul extraordinar al Violettei din 2 septembrie, de la Bucuresti!

 

 

Succes tuturor!

 

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu