Concurs martie: Aboneaza-te la newsletterul zilnic Sfatulparintilor.ro si castigi cadou de la libraria Elefant.ro

01 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - Eefant.ro

In luna martie 2012, Sfatulparintilor.ro lanseaza o noua invitatie tuturor parintilor deschisi la suflet si la minte care ne treg pragul. Un concurs dedicat tuturor celor ce se aboneaza la newsletterul zilnic (luni-vineri) cu articolele noi ale zilei despre familie, parinti, alimentatie, educatie copii,  motivatie, retete, planse de colorat, concursuri, discutii pe forum.

 

Ca semn de apreciere pentru ca ni te alaturi in marea comunitate a prietenilor ce primesc newsletterul zilnic Sfatulparintilor.ro, daca te inscrii in perioada 1-8 martie 2012 (inclusiv 1 si 8 martie) castigi automat un gift-card pe care il poti folosi la cumparaturile pe libraria www.elefant.ro

iar daca te inscrii oricand pe durata lunii martie 2012 la newsletterul nostru, intri in tragerea la sorti pentru unul din cele 3 vouchere a cate 50 lei oferite de libraria Elefant.ro cu care iti poti cumpara tu ce vrei de la celebra librarie online!

 

Tu esti cel castigat, primesti zilnic informatii noi de parenting, familie, copii la tine pe mail si castigi si hrana pentru mintea si sufletul tau de la Elefant.ro!

 

Daca vrei sa te abonezi la newsletterul Sfatulparintilor.ro, completeaza-ti adresa de mail in casuta dedicata pe prima pagina sus, deasupra siglei Sfatulparintilor.ro.

 

Sponsorul concursului: Libraria Elefant.ro

 

Premiile concursului:

 1. Cate un gift-card (voucher) in valoare de 10 lei pe care il primesc automat toti cei care se inscriu la newsletterul Sfatulparintilor.ro intre 1 – 8 martie. Gift cardul este valabil per persoana si nu se pot cumula mai multe gift carduri provenind de la adrese diferite de mail ale aceleiasi persoane. Cu alte cuvinte, te inscrii cu o singura adresa de mail si asta e tot!
 2.  +   3 gift carduri a cate 50 lei fiecare care se vor acorda prin tragere la sorti computerizata prin random.org organizata la sfarsitul lunii martie pentru toate adresele de mail care se inscriu la newsletterul Sfatulparintilor.ro pe durata lunii martie 2012 (inclusiv cele care s-au inscris intre 1-8 martie si au primit automat voucherul cadou de 10 lei de la punctul 1).

 

Perioada desfasurarii concursului:

Toata luna martie 2012.

Mecanism de concurs:

 

1. Daca nu esti deja abonat, inscrie-te la newsletterul Sfatulparintilor.ro. Cum? Completeaza-ti adresa de mail in casuta dedicata pe prima pagina sus, deasupra siglei Sfatulparintilor.ro. Sau… atunci cand iti apare fereastra de indemn de abonare la newsletter in timp ce esti la noi pe site, completeaza-ti adresa de mail unde vrei sa primesti zilnic luni-vineri newsletterul cu noutati.

2. Daca te-ai inscris oricand in perioada 1-8 martie 2012, castigi automat cadoul de 10 lei oferit de Sfatulparintilor.ro si libraria Elefant.ro. Vei primi acest gift card/voucher pe adresa de mail pe care te-ai inscris pana pe 15 martie. Ulterior, cand tu alegi sa il folosesti, intri pe www.elefant.ro, iti alegi cumparaturile si la trimiterea comenzii ti se aplica reducerea de 10 lei pentru ca ai castigat-o pe Sfatulparintilor.ro. Voucherele sunt valabile 60 zile de la data castigarii lor.

3. Daca te-ai abonat oricand pe durata lunii martie 2012, intri automat si in tragerea la sorti realizata la finalul lunii martie pentru toate adresele de mail inscrise la newsletter in luna martie 2012. Se vor acorda 3 premii a cate 50 lei fiecare constand in gift carduri de cumparaturi pe libraria www.elefant.ro.

4. Nu te poti inscrie de doua ori cu aceeasi adresa de mail (evident).

5. Nu are sens sa te inscrii cu adrese diferite de mail intrucat voucherele castigate intre 1-8 martie nu se cumuleaza daca adresele de mail apartin aceleiasi persoane. Cu alte cuvinte, fiecare poate folosi cadoul de 10 lei pe www.elefant.ro dar nu poate cumula mai multe cadouri de cate 10 lei fiecare pentru ca le-a obtinut de pe adrese diferite de mail.

 

 Daca vrei sa te abonezi la newsletterul Sfatulparintilor.ro, completeaza-ti adresa de mail in casuta dedicata pe prima pagina sus, deasupra siglei Sfatulparintilor.ro.

 

Nu au voie sa participe la acest concurs angajati ai firmei care detine licenta www.sfatulparintilor.ro sau rude de gradul 1 ale angajatilor.

 

 

Cum afli daca ai castigat si cum intri in posesia premiului:

Castigatorii gift cardului de 10 lei castigat intre 1 si 8 martie vor fi anuntati personal, pana pe 15  martie, pe adresa de mail cu care s-au inscris pe Sfatulparintilor.ro la newsletter. Se procedeaza asa pentru mentinerea confidentialitatii adreselor de mail. Dupa ce primesti pe mail gift cardul de 10 lei, tu decizi cand il folosesti pe www.elefant.ro in decursul urmatoarelor 60 de zile. Cand vei trimite comanda pe www.elefant.ro ti se va aplica reducerea pentru ca vei prezenta pe email voucherul castigat pe Sfatulparintilor.ro.

 

Cei 3 castigatori ai lunii martie constand in 3 vouchere gift card a cate 50 lei fiecare de folosit la cumparaturi pe www.elefant.ro vor fi anuntati la randul lor, pana pe data de 7 aprilie, pe adresa de mail cu care s-au inscris pe Sfatulparintilor.ro la newsletter. Se procedeaza asa pentru mentinerea confidentialitatii adreselor de mail. Dupa ce primesti pe mail gift cardul de 50 lei, tu decizi cand il folosesti pe www.elefant.ro in decursul urmatoarelor 60 de zile. Cand vei trimite comanda pe www.elefant.ro ti se va aplica reducerea de 50 lei pentru ca vei prezenta pe email voucherul castigat pe Sfatulparintilor.ro.

Dupa ce vei primi mailul in care esti informat ca ai castigat premiul de 50 lei, te rugam sa ne confirmi in cel mult 5 zile, altfel vom oferi premiul urmatorului clasat in tragerea la sorti.

 

 

Ai acceptat termenii si conditiile de concurs ca fiind parte din termenii si conditiile generale www.sfatulparintilor.ro  cand te-ai inregistrat pe site.

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (8)

 1. sims spune:

  si cei care sunt deja inscrisi la newsletter inainte de 1 martie? nu pot participa?

 2. asminasmin spune:

  si eu sunt inscrisa la newsletter,noi ce facem?

 3. elena.nalbaru spune:

  daaa si eu sunt deja inscrisa la newsletter. noi nu participam? 🙁

 4. Adi84 spune:

  da si eu sunt curioasa daca intram si noi userii vechi la extragere! bafta tuturor! asteptam sa ni se alature mamici noi in comunitatea noastra

 5. angyciobanu spune:

  Nu cred ca ne incadram.

 6. silviam spune:

  eu eram deja inscrisa…asta inseamna ca nu intru in acest concurs, nu? 🙁

 7. oanap85 spune:

  eu m-am inscris din nou

 8. dodolin spune:

  si eu sunt demult inscrisa acum am incercat iar dar nu merge imi da eroare ….??????

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu