Shop

Iubirea …

07 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Ma intreb adeseori de ce suntem noi asa de nestatornici in privinta sentimentelor..acum iubim pe cineva din toata inima noastra si penste cativa ani nu ii mai suportam langa noi..Ce se intampla?? Noi ne schimbam sau ei??Sau nu i-am cunoscut si cu timpul am descoperit defectele..?Suntem nestatornici din fire sau doar egoisti?

Cand iubesti, il pui pe primul plan pe cel care ti-a furat inima..cand incetezi sa il mai iubesti, ce vrei tu e esential..

Cate casnici fericite or mai fi?? Oriunde intorc capul vad doar perechi care stau impreuna din comoditate..mai exista iubire dupa un trai comun de 10-15 ani?? Sau doar respect..?
 

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. emaildenisa spune:

    o informatii foarte bune pentru mamici, eu cu greu am gasit si am reusit sa ii fac pasaport, pot spune ca e un ghiseu special pentru copii si nu poate decat sa ne bucure

  2. Adi84 spune:

    Multumim!sunt foarte utile informatiile. Mai ales cand te grabesti sa pleci undeva si ajungi sa alergi dupa informatii, sau de multe ori ajungi sa te duci la oficiul respectiv si nu ai tot ce iti trebuie si esti si in criza de timp

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu