Shop

domnisoarele de …astazi

25 iunie 2011, , Vizualizări: ...

Sunt un tatic prospat  de fetita..care are numai 1 an si 5 luni. O iubesc foarte mult si ma minunez in fiecare zi cat de repede poate sa cresca! Parca maine o sa aibe 18 ani si o sa devina o domnisoara…cocheta, interesata de baieti, de un job! Eu unul nu vreau sa vina ziua aia asa de repede. Vreau sa ramana asa mica, sa fie vesnic un copil, fetita tatii. Dar din pacate nu pot sa opresc trecerea timpului si ea va denii in curand fetita tatii…dar mai mare.

Ma uit pe strada si vad fete de 13-14 ani care arata ca unele de 20 machiate, aranjate, cochete…imbracate dupa ultima fitza, vorbind la celulare care costa cat o masina mica, vorvind o limba care pentru mine este total necunoscuta. Nu mai vorbesc de scoala sau de activitatile din timpul liber ci numai de baieti, baieti si iar baieti. Aaa, sau de cum sa faca sa atraga nu stiu ce baiat care are masina scumpa si taica-so este plin de bani. La ele nu mai conteaza dragostea sau sentimentele adevarate..acestea s-au dus de mult..Sau toate vror sa se angajeze ca secretare..oare alte joburi nu or mai fi??

Ma ingrozeste ca o sa vina si ziua aia cand cea mica o sa vrea sa stea singura in aparatamentul ei, cand o sa vrea sa plece de acasa…toate ma ingrozesc!!! Sper ca ziua aia sa fie cat mai departe….

.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu