Shop

Bilant 2010

11 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Anul 2010 Bilant. Sa o luam cu inceputul.Si anul acesta ca si in 2009 am crescut un copil frumos,sanatos care este realizarea mea cea mai mare.Chiar m-am intanlit cu o cunostita dupa 2 ani si ma intrebat ce am mai realizat intre timp si i-am spus foarte mandra:"Am o fetita,ea e cea mai mare realizare a mea"! Deci Elina este realizarea care a continuat si in 2010.Apoi am reusit sa depasesc granita tarii si am ajuns tocmai in frumoasa insula Sicilia,nu la distractie cum s-ar fi gandit oricine,ci la munca,dar asta conteaza mai putin,mi-am cunoscut mai bine soacra si am vazut locuri impresionante.Nu puteam refuza asa ceva. M-am intors acasa si am "rupt turta" Elinei care si-a ales de pe tava banuti niste aur si niste machiaje,o sa am o domnisoara foarte cocheta.

 Realizari multe nu au fost dar m-au facut sa fiu implinita.Cea mai mare si mai mare realizare e ca am ramas o familie in pofida problemelor si necazurilor.
  Acum sa trecem la faptele bune,nu prea e frumos sa ne laudam cu ele,dar daca insistati…am ajutat o persoana in perioada cand eram in Sicilia,trebuia sa doarma afara si noi l-am gazduit cateva zile peste noapte,in urma cu doua saptamani am trimis jucarii pentru copilasii de la o gradinita din Cluj si alte maruntisuri care te fac sa te simti mai bun,cate o mica atentie sau altele.
 Craciun Fericit tuturor!

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu