Shop

Milumil Junior – lăpticul copiilor isteţi!

29 martie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - milumil junior

La naştere, toţi neuronii pe care creierul copilului tău îi va avea de-a lungul vieţii, există deja. Totuşi, creierul lui continuă să se dezvolte până la 2 ani, de aceea trebuie să i se asigure o nutriţie echilibrată şi să fie stimulat cât mai mult.

 

 

Chiar dacă a împlinit 1 an, puiul tău nu este un mic adult. Pentru o dezvoltare optimă organismul lui are nevoie de o alimentaţie echilibrată şi adecvată vârstei. Până la 3 ani, micuţii cresc într-un ritm accelerat şi au nevoi nutriţionale specifice. La vârsta de 1 an, nevoia de fier a copilului este de 3 ori mai mare decât a adultului, raportat la greutatea sa. Creierul lui este în plină formare, de aceea este foarte important să-i oferim o nutriţie adecvată şi de calitate.

 

 

Laptele pentru copii Milumil Junior conţine VitaFier, un complex unic de fier şi vitamina C care ajută la absorbţia fierului. Fierul este esenţial pentru :

– formarea celulelor roşii care transportă oxigenului prin sânge către creier

– dezvoltarea cognitivă normală a copiilor

 

 

O dietă echilibrată contribuie la o dezvoltare normală şi poate ajuta la prevenirea riscului deficienţelor nutriţionale, printre care şi anemia feriprivă care afectează 1 din 2 copii din România*.

Regulile de bază în prevenirea anemiei feriprive :

– întarzierea introducerii laptelui de vacă, ca aliment principal, până după vârsta de 3 ani**.

– în cazul copiilor care nu mai sunt alăptaţi, se recomandă folosirea unei formule de lapte îmbogăţită cu fier. După vârsta de 1 an, un consum minim de 500 ml pe zi contribuie la asigurarea necesarului zilnic de fier de 7 mg.

 

 

Marca Milupa are o experienţă de peste 80 de ani în dezvoltarea alimentelor special destinate bebeluşilor şi copiilor mici, formula de lapte Milumil fiind produsă pentru prima dată în 1964. De atunci a fost îmbunătăţită constant, iar inovaţiile aduse sunt rezultatul cercetărilor specialiştilor în nutriţia sugarilor. Când alegi Milumil pentru copilul tău, alegi experienţa acreditată de încrederea părinţilor din toată lumea şi calitate la un preţ prietenos.

 

 

*Studiu UNICEF si IOMC, 2011

** Conform recomandării Societăţii Române de Pediatrie

Laptele matern este alimentul ideal pentru sugari. Decizia de a întrerupe alăptarea trebuie luată doar la sfatul medicului.

 

Copiii sănătoşi sunt copii fericiţi!

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. celina74 spune:

    pe fetita mea am crescut-o cu Milumil pana la varsta de 3 ani

  2. alinutza88 spune:

    nepotik mea bea mereu Milumil.nu am avut niciodata probleme

  3. ananaghi spune:

    este si lapticul nostru!as vrea macar pana la 2 ani sa il pape!

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu