Shop

Castigatorii saptamanii trecute 17-23 mai

24 mai 2011, , Vizualizări: ...

Concursurile noastre destinate saptamanii trecute 17-23 mai s-au incheiat in seara de luni, cand a avut loc tragerea la sorti a castigatorilor pe care ii prezentam mai jos, cu felicitarile noastre:  

 

La concursul Forum – Mame la inceput de cariera care are drept premiu un set complet de ingrijire a pielii delicate a bebelusului marca Himalaya, de la Prisum International, a castigat prin tragerea la sorti generata de computer : userul angyciobanu. Concursul continua!

 

La concursul Galeriei foto a castigat hainute imprimate cu personaje Disney de la www.hainutelepiticilor.ro  userul: Adi84  . Concursul continua!

 

La concursul "Solutia ta de criza" a castigat o eleganta fata de masa de 12 persoane realizata de Casa de Moda Fancy, prin tragere la sorti, userul cei5pitici . Concursul continua! 

 

La concursul Blogul tau castigatorul premiului de la editura Litera, cartea „365 povesti” este userul: ceauscc . Concursul continua.

 

Concursul pentru Forumul Sfatul Parintilor ofera premiul tricicleta de la Bertoni Mures acordata prin tragere la sorti userului iepuras. Concursul continua, intra la tragerea la sorti userii care au minim 40 postari pe saptamana la forum.

 

Concursul Recomanda articolele noastre are urmatorii doi castigatori care primesc fiecare cate un parfum Refan cadou de la noi. Acestia sunt: bktalina si elenafr.

 

Concursul pentru Video are 2 castigatori iar premiile sunt de la editura Publicom care ofera carti frumoase pentru copilasi, din colectia Micii Prieteni: „Lizuca si Motocel” si „Rita Fita”. Acestia sunt: Kassandra_2010 si RoxanaRoxana. Concursul continua!

 

Concursul pentru Forum, sectiunea Cine ne formeaza copiii are 2 castigatori iar premiile sunt de la editura CD PRESS (www.cdpress.ro) care editeaza bine cunoscutele reviste educationale lunare Pipo (pentru copii 3-7 ani), Doxi (copii 7-11 ani) si Terra Magazin (pentru copii trecuti de 12 ani si pentru intreaga familie).  Acestia sunt: lorec si bunicutza. Concursul continua!

 

 

Dragi castigatori, trimiteti un mail la adresa office@sfatulparintilor.ro in urmatoarele 48 de ore de pe adresa de mail cu care v-ati inregistrat si nu uitati sa includeti in mail numele complet, CNP-ul, adresa pe care vreti sa primiti premiile si numarul de telefon la care puteti fi contactati!

REAMINTIM CA DISTRIBUTIA PREMIILOR VA AVEA LOC LA SFARSITUL LUNII DE CONCURS. 

 

FIECARE CONCURS ACTIV INCEPE IN ZIUA DE MARTI A FIECAREI SAPTAMANI SI SE INCHEIE IN ZIUA DE LUNI A SAPTAMANII URMATOARE, CAND ARE LOC TRAGEREA LASORTI (LUNI ORA 18).

 

 

Felicitari castigatorilor saptamanii si mult succes in continuare viitorilor participanti!

Cuvinte cheie: , , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (6)

 1. ramy29 spune:

  Felicitari tuturor !! Sa va bucurati de premii!

 2. Adi84 spune:

  felicitari castigatorilor! felicitari iepuras pentru tricicleta!
  Multumesc frumos sfatul parintilor pentru premiu! m-am bucurat foarte mult ca am castigat pentru baietelul meu hainutele!

 3. iepuras spune:

  multumesc mult pentru premiu ” sfatul parintilor”

 4. Kassandra_2010 spune:

  Multumesc, Sfatul parintilor, pentru premiul minunat! Felicitari tuturor castigatorilor! Sa va bucurati de premii!

 5. bunicutza spune:

  Multumesc SFATUL PARINTILOR, pentru minunatele reviste, nepoteii mei se vor bucura cu siguranta. Felicitari tuturor.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu