8 secrete pentru un mariaj de lunga durata - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

8 secrete pentru un mariaj de lunga durata

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Casnicie si cuplu » 8 secrete pentru un mariaj de lunga durata
cuplu fericit - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - rain-2353879_1920

Daca iti doresti o relatie ca-n povesti, trebuie sa detii secretul reusitei. Si cine cunoaste mai bine cum sta treaba, decat cei care au ajuns la peste 50 de ani de casnicie.

 

Iata 8 secrete pentru un mariaj de lunga durata, de la cititorii revistei Womansday, care au peste 50 de ani de casnicie.

 

 

  1. Cereti ajutor profesional daca este nevoie

„Nu sunt Cenusereasa, iar el nu este Fat Frumos. Ne-am confrutat si cu probleme pentru ca este greu sa traiesti impreuna atatia ani. La un moment dat am ajuns la un consilier marital intrucat mergeam in directii diferite si am avut nevoie de ajutor profesional. Intotdeauna trebuie sa depui eforturi pentru ca relatia sa functioneze asa cum trebuie”, a subliniat Sherri Sugarman.

 

 

  1. Asteapta-te sa existe crize

„Viata poate sa te loveasca atunci cand te astepti mai putin”, insista Evelyn Brier al carei sot, Alan, i-a fost prieten in copilarie. S-au casatorit dupa ce s-au intalnit dupa terminarea Facultatii. „Insa trebuie sa vreti sa gasiti o solutie. Oamenii renunta prea repede si prea usor. Modul in care gestionezi crizele face diferenta in viata. Provocarile odata depasite nu fac decat sa imbunatateasca relatia de cuplu”.

 

 

  1. Dragostea inseamna sa fiti o echipa

„Stiu ca Alan este alaturi de mine”, spune Evelyn de 76 de ani despre sotul ei de 78 de ani. „Am avut cancer la san acum patru ani si el m-a sprijinit. Este important si aduce satisfactie faptul ca stii ca exista o persoana careia ii pasa de starea ta de sanatate. Asta inseamna dragoste”.

Citeste continuarea: 1 2 3

Data articol: 28/09/2017