4 metode inedite pentru a dezvolta creativitatea copilului tau - Pagina 2 din 2 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

4 metode inedite pentru a dezvolta creativitatea copilului tau

metode pentru a dezvolta creativitatea - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - kids-2985782_1920

Jocul de-a personificarea

Pentru a-i dezvolta imaginatia, incepe o propozitie de genul “Daca as fi un catel, toata ziua mi-as petrece-o in gradina, unde as putea sa…” si ofera-i libertatea de a-si crea singur scenariul de joaca. Vei fi surprins de capacitatea sa de a dezvolta idei, cu ajutorul tau. Apoi continua tu enuntul si astfel impreuna veti putea construi o poveste frumoasa.

Cauta pe Google idei de jocuri creative

Pe Internet, gasim tot felul de informatii utile. Poti realiza un mic search si astfel vei fi la curent cu ultimele aparitii in materie de jocuri creative. Vei gasi, aici, o multime de jocuri, unde cel mic poate sa fie pompier, constructor, pictor, parfumier, gradinar sau sa-si aleaga oricare alte meserii.

Precum ai putut observa, exista mai multe modalitati prin care poti contribui la dezvoltarea creativitatii copilului tau. Este indicat sa nu neglijezi acest aspect si sa incerci sa il determini pe cel mic sa dea frau liber imaginatiei. Asadar, te sfatuim sa aloci timp desfasurarii jocurilor creative si sa il sprijini pe copil in vederea punerii in practica a ideilor sale creative.

Imagine de rawpixel de la Pixabay

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 22/10/2019