Ultimele 100 de articole - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Ultimele 100

Sfatulparintilor » Ultimele 100 de articole
Cine începi să fii- sfatulparintilor.ro - Depositphotos_197955866_L

Uită-te mai atent la tine! Cine începi să fii?

Uită-te un pic la tine. Cum altă dată oamenii toxici te făceau să te simți prost atunci când nu le încurajai narcisismul. Iar acum poți spune „nu” răspicat când cineva vrea să te abuzeze emoțional.Uită-te un pic la tine. Cum altă dată oamenii toxici te făceau să te simți prost atunci când nu le încurajai narcisismul. Iar acum poți spune „nu” răspicat când cineva vrea să te abuzeze emoțional.

02 mai 2024
zodii se bucură de o îmbunătățire în viața lor amoroasă

3 zodii se bucură de o îmbunătățire în viața lor amoroasă în weekend-ul Paștelui. Vezi dacă te numeri printre norocoși

La finalul săptămânii 28 aprilie – 5 mai 2024, vom vedea serios un upgrade în viața noastră romantică, deoarece mulți dintre noi sunt în sfârșit gata fie să „facem pasul”, fie să ne deschidem inimile, cu seriozitate, către cei pe care îi iubim.

02 mai 2024
NOROC LA BANI pentru aceste trei ZODII

Luna MAI se anunță cu NOROC LA BANI pentru aceste trei ZODII

Dacă îți dorești să-ți sporești contul bancar și să atragi mai multă abundentă în viața ta, luna mai ar putea fi momentul perfect pentru a face exact asta. Iată trei semne zodiacale care au puterea de a fi maeștri în manifestarea banilor în următoarea lună.

02 mai 2024
vibratia zilei 3 mai 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Vineri 3 mai 2024

Este foarte important ca fiecare dintre noi să descoperim de ce suntem aici, pe Pământ.

02 mai 2024
Horoscop zilnic

Horoscop zilnic: Horoscopul zilei, vineri 3 mai 2024. Focosul Marte si profundul Pluto se intalnesc. Ce decizii importante sunt de luat?

Horoscop zilnic. Configuratia astrala zilnica a fiecarei zodii predispune la un anumit tip de energie care implica situatii, oportunitati, schimbari.

02 mai 2024
arhanghelul mihail

CALAUZIRE zilnica Arhanghelul Mihail pe zodii vineri 3 mai 2024. Mesajul si rugaciunea zilei!

Arhanghelul Mihail este un inger puternic al carui rol principal este sa ne asigure protectie si raspunsuri clare la intrebarile noastre. El este nelimitat in timp si spatiu, fiind deci capabil sa fie alaturi in acelasi timp de fiecare om si de experientele si nevoile sale.

02 mai 2024
Mesajul ZILEI fecioara Maria

Mesajul ZILEI pentru zodii de la Fecioara Maria, regina ingerilor, vineri 3 mai 2024

Primeste cu inima deschisa un mesaj al zilei al Fecioarei Maria cu scop de imputernicire, sustinere si claritate pentru calatoria ta de viata.

02 mai 2024
etalare zilnica rune

Etalare zilnica RUNE mistice vineri 3 mai 2024. Mesaje din magia supranaturalului

Runele sunt considerate alfabetul zeilor si sunt seturi de simboluri gravate pe pietre, lemn sau sticla ce reprezinta semne sacre care sunt conectate cu lumea supranaturalului.

02 mai 2024
sa nu spui copilului

6 vorbe si expresii pe care sa nu le spui copilului tau​. De ce? Pentru ca vorbele din copilarie pot distruge pe viata un om​

Nu e parinte care sa nu constientizeze faptul ca la un moment dat, pe fondul stresului si al nervilor, a spus lucruri nu tocmai potrivite pentru urechile copilului sau, mai ales daca acele cuvinte erau niste etichete special adresate lui.

02 mai 2024
HOROSCOP WEEKEND - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - couple-3953348_1920

Horoscop WEEKEND 3-5 mai 2024. Primul weekend cu intunecatul Pluto in retrograd. Ce compromisuri avem de facut

Horoscop weekend Sfatulparintilor.ro. Iata horoscopul de weekend scaldat de influente astrale majore. Previziuni pentru toate zodiile!

02 mai 2024
Horoscop zilnic DRAGOSTE

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, vineri 3 mai 2024. Luna visatoare si Saturn cel rigid se intalnesc in Pesti. Cum se transforma comunicarea in cuplu

Viata amoroasa este plina de surprize zi de zi, dar ce ar fi viata fara dragoste? Iata horoscop zilnic dragoste.

02 mai 2024
sarbatorile de Pasti - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pray-1161055_1920

Cum sa-ti inveti copilul ce inseamna sarbatorile de Pasti

In cultura comerciala in care traim, este usor sa se piarda informatiile despre ce inseamna cu adevarat Sarbatorile de Pasti de care ne apropiem.

02 mai 2024
Relatia parinti-copii - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - mother-3389671_1920

Relatia parinti-copii: Spui sau nu copilului tau “Imi pare rau, am gresit fata de tine”?

O problema des intalnita in relatia parinti si copii este “autoritatea” adultului. Conceptia generala din mosi-stramosi pe aceasta relatie este ca parintele este “mare”, stie “multe” si este un “model” demn de urmat.

02 mai 2024

Horoscop TAROT ZILNIC vineri 3 mai 2024. Energia zilei si inspiratie mistica pentru zodii

Horoscop tarot zilnic. Primirea mesajului unei carti de tarot este o experienta mistica si frumoasa care te poate ajuta sa intelegi mai bine calatoria ta unica prin aceasta lume spirituala, emotionala si fizica.

02 mai 2024
vinerea mare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - easter-735942_1920

Vinerea Mare. Semnificatii si traditii. Denia Prohodului. Ce trebuie sa faci in Vinerea Mare ca sa fii sanatos

Vinerea Mare este ultima zi de vineri dinaintea Pastelui, si astfel ultima vineri din Postul Mare. Este numita si Vinerea Pastelui, Vinerea Patimilor, Vinerea Neagra, Vinerea Seaca.

02 mai 2024
mesaje ingeri pentru zodii

MESAJE INGERI pentru zodii, luna mai 2024

Iata mesaje INGERI pentru zodii, pentru luna noiembrie 2023. Ingerii sunt mesageri divini puternici si plini de iubire.

02 mai 2024
retete de pasti - sfatulpatintilor.ro-pixabay-com

Retete de Pasti: 10 retete traditionale pentru masa de Pasti 2024

Retete de Pasti. Sarbatorile Pascale sunt un prilej de bucurie si de mese incarcate cu tot felul de bunatati. In ziua de Paste nu pot lipsi friptura de miel sau celebrii cozonaci romanesti.
Retete de Pasti. Daca nu ti-ai stabilit inca meniul de sarbatori, te invitam sa arunci un ochi la propunerile noastre.

02 mai 2024
3 ZODII ar putea suferi o DESPĂRȚIRE

Aceste 3 ZODII ar putea suferi o DESPĂRȚIRE în 2024. Ce influențe au asupra lor Lordul karmei Saturn, imprevizibilul Uranus și întunecatul Pluto

Dacă relația ta este pe final, s-ar putea să fie pentru că tu și partenerul tău nu va potriviți fundamental, stelele au raspunsul pentru tine.

01 mai 2024
PLUTO retrograd până în octombrie 2024

Horoscop special: Planeta morții și a reînvierii PLUTO este retrograd până în octombrie 2024. Începe HAOSUL pentru zodii?

În perioada 2 mai – 11 octombrie 2024, Pluto, planeta puterii și distrugerii, va intra în mișcare retrogradă. Acest fenomen ceresc va provoca o redirecționare a energiilor sale, îndemnându-ne să pornim într-o explorare reflectivă a sinelui nostru interior, să pătrundem în adâncurile subconștientului nostru pentru a dezvălui aspecte ascunse ale ființei noastre.

01 mai 2024
ZODII ale căror RUGĂCIUNI secrete

3 ZODII ale căror RUGĂCIUNI secrete vor fi auzite viață până la sfârșitul lunii mai

În momentele de liniște când lumea își încetinește agitația, există un dialog profund care se desfășoară între adâncurile sufletului și întinderea vastă a universului.

01 mai 2024
Pesti azi

Pesti azi – Zodia Pesti azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Pesti! Citeste horoscopul pentru Pesti azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Varsator azi

Varsator azi – Zodia Varsator azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Varsator! Citeste horoscopul pentru Varsator azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Capricorn azi

Capricorn azi – Zodia Capricorn azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Capricorn! Citeste horoscopul pentru Capricorn azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Sagetator azi

Sagetator azi – Zodia Sagetator azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Sagetator! Citeste horoscopul pentru Sagetator azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Scorpion azi

Scorpion azi – Zodia Scorpion azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Scorpion! Citeste horoscopul pentru Scorpion azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Balanta azi

Balanta azi – Zodia Balanta azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Balanta! Citeste horoscopul pentru Balanta azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Fecioara azi

Fecioara azi – Zodia Fecioara azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Fecioara! Citeste horoscopul pentru Fecioara azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Leu azi

Leu azi – Zodia Leu azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Leu! Citeste horoscopul pentru Leu azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Rac azi

Rac azi – Zodia Rac azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Rac! Citeste horoscopul pentru Rac azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Gemeni azi

Gemeni azi – Zodia Gemeni azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Gemeni! Citeste horoscopul pentru Gemeni azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
taur azi - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - zodiac-sign-4374405_1920

Taur azi – Zodia Taur azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Taur! Citeste horoscopul pentru Taur azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
berbec azi

Berbec azi – Zodia Berbec azi

Afla ce se intampla azi cu Zodia Berbec! Citeste horoscopul pentru Berbec azi pe SfatulParintilor.ro! Ce spun astrele pentru zodia ta?

01 mai 2024
Cele mai ridicole mituri de gravida

Cele mai ridicole mituri de gravida… desfiintate. Cum se afla sexul copilului si de ce „nu e bine” sa faci baie!

Miturile femeilor gravide guverneaza obiceiurile de viata ale celor 9 luni de sarcina pentru multe dintre ele si difera de la tara la tara.

01 mai 2024
Cele mai grele momente din viata de parinte

Cele mai grele momente din viata de parinte. Cum sa faci fata la “Te urasc, mama/tata!”

Nu e usor sa-ti privesti copiii luptandu-se cu viata. Si, totusi, asta face parte din viata. Meseria de parinte presupune sa ai grija de copilul tau, lasandu-i totodata libertatea si independenta necesare pentru a invata din propriile greseli. Partea proasta este ca aceste greseli si suportarea consecintelor inseamna si dezamagire, durere, disconfort.

01 mai 2024
Împărtăşania la copii

Împărtăşania la copii. Când şi cum se dă Sfânta Împărtăşanie copiilor mici

Împărtăşania la copii. Potrivit tradiţiilor, în Joia Mare cei care au postit pot primi Sfânta Împărtăşanie. Mulţi părinţi îşi duc în această zi copiii la Biserică pentru a primi Sfânta Împărtăşanie.  Iată câteva sfaturi duhovniceşti despre când şi cum se dă copiilor Sfânta Împărtăşanie.

01 mai 2024
Ce greșeli să nu faci după Paști

Ce greșeli să nu faci după Paști dacă vrei să slăbești. Sfaturile nutriționistului Gianluca Mech

După o perioadă lungă de post, masa bogată de Paște poate afecta digestia și starea de sănătate per ansamblu.

01 mai 2024
Cum sa vopsesti ouale natural

Cum sa vopsesti ouale natural

In mod traditional, gospodinele vopsesc ouale in Joia Mare. Daca vrei sa nu mai apelezi la vopselurile din comert, iata cum sa vopsesti ouale natural.

01 mai 2024
vibratia zilei 2 mai 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Joi 2 mai 2024

Calea mea în această viață este unică, este personală și de aceea nu sunt în competiție cu nimeni, nu mă simt lipsit de valoare doar pentru că alții sunt mai cunoscuți decât mine, nu sunt invidios pe alții care au realizat lucruri care par mai importante decât ce am realizat eu până acum.

01 mai 2024
relația pe care o avem cu durerea - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_39960179_L

Durerea și relația pe care o avem cu durerea

Închidem ochii și ne simțim descumpăniți. Durerea este prezentă în viața noastră și nu pare să fie ceva de care să ne putem debarasa, chiar dacă facem rost de o rețetă sau de acei pași care trebuie parcurși în acest sens.

01 mai 2024
retete de cozonaci de pasti - sfatulparintilor.ro - pixabay- com - sponge-cake-345793

Retete de cozonaci. Cum sa faci cel mai gustos si pufos cozonac de Pasti

Retete de cozonaci. Ca si Pasca, in tara noastra cozonacul are o semnificatie aparte si nu e casa in care sa nu se pregateasca cele mai bune retete de cozonaci, mostenite din strabuni.

01 mai 2024
Dieta persoanelor care pierd greu în greutate

Dieta persoanelor care pierd greu în greutate. Ce alimente ajută?

Iaurt înghețat în loc de înghețată. Pui prăjit în loc de hot dog. Nuci, nu chipsuri de cartofi. Un smoothie de fructe peste un milkshake.

01 mai 2024
joia mare - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - color-glass-window-699877_1920

Joia Mare. Ce sa faci in aceasta zi din Saptamana Patimilor ca sa-ti mearga bine. De ce nu este bine sa te saruti in Joia Mare

In Joia Mare este randuit sa praznuim patru evenimente din Saptamana Patimilor, primele doua facandu-se ziua, iar celelalte doua in noaptea de joi spre vineri.

01 mai 2024
Cum să alegi treningul potrivit

Cum să alegi treningul potrivit pentru copilul tău

Indiferent că ești în căutarea de treninguri copii pentru joacă sau pentru școală – pentru ora de sport, iată câteva sfaturi despre cum să alegi treningul perfect pentru cei mici.

01 mai 2024
ZODII intervenția DIVINĂ în luna mai

3 ZODII care vor experimenta intervenția DIVINĂ în luna mai

În această lună mai, când ne aflăm cocoțați pe vârful renașterii și reînnoirii, există un sentiment palpabil de intervenție divină care se împletește prin țesătura universului, căutând suflete gata de transformare.

30 aprilie 2024
Sfatul de dragoste sezonul Taurului

Sfatul de dragoste de care toată lumea are nevoie pentru sezonul Taurului

Sezonul Taur durează între 19 aprilie și 20 mai și este, în general, un timp de odihnă și relaxare. Dar asta nu înseamnă că va fi o navigare lină pe tot parcursul. Iată câteva sfaturi de relație care vor fi de folos în acest sezon Taur:

30 aprilie 2024
Marte în Berbec abundenta

Horoscop special: Energicul Marte a revenit acasă, în fierbintele Berbec, din 30 aprilie 2024. Acestea sunt ZODIILE care se vor bucura de abundență

Dacă iei măsurile necesare pentru a aduce abundanța în viața ta, o poți avea. Doar experimentând o senzație de abundanță sau jucându-te în domeniul atracției nu va fi suficient.

30 aprilie 2024
Dieta balerinei

Dieta balerinei. Cum să mănânci ca să fii suplu ca balerinii

Dacă te-ai întrebat vreodată cât de importante sunt obiceiurile alimentare bune în lumea baletului, avem un cuvant pentru tine: MULTE!

30 aprilie 2024
vibratia zilei 1 mai 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Miercuri 1 mai 2024

Unele relații sunt doar pentru un anotimp, însă unii dintre voi aveți rana de abandon și vă agățați de acele relații, fiindcă dacă ele se rup, aveți convingerea că e ceva în neregulă cu voi, o luați ca pe un eșec personal.

30 aprilie 2024
Ce să faci cu durerea ta emoțională

Ce să faci cu durerea ta emoțională ca să îți fie mai bine?

Durerea emoțională este reală şi se simte ca o greutate permanentă pe care o porţi cu tine. Nu este vizibilă la prima vedere, ci la a doua interacţiune, la a treia criză de anxietate sau la a patra despărţire când totul e bine, dar nu şi tu.

30 aprilie 2024
RUNE pentru zodii mesaj lunar

MESAJ RUNE LUNA mai 2024 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Iata mesajul magic al pietrelor mistice rune pentru luna decembrie 2023. Runele, a caror existenta dateaza de sute de ani, sunt folosite si in zilele noastre datorita ghidarii pe care o ofera in viata de zi cu zi celor ce o cer.

30 aprilie 2024
efectele TOXICE ale rusinii la copii

NU il face pe copil sa se simta rusinat! Iata efectele TOXICE ale rusinii la copii

Lipsa de valorizare lasa rani adanci care cu greu se vindeca. Rusinea nu este o metoda aplicata doar in casele in care se comit abuzuri, ci si in familiile “de treaba”.

30 aprilie 2024
expresii ridicole

Top 4 expresii ridicole pe care parintii le spun copiilor lor

Cu siguranta ai auzit aceste vorbe spuse de parintii tai. Ele au contribuit din plin la crearea imaginii tale despre lumea din jur si nu intotdeauna aceasta imagine a corespuns realitatii.

30 aprilie 2024
mituri despre îngrijirea dinților - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_11147488_L

Cele mai mari mituri despre îngrijirea dinților de care trebuie să te ferești

Există o mulțime de mituri legate de ceea ce trebuie să facem pentru a ne menține sănătatea dinților și a gingiilor.

30 aprilie 2024
felicitari de 1 mai

1 Mai – Ziua Internationala a Muncii. Origini, semnificatii, unde se serbeaza. Felicitari si mesaje de 1 Mai. Bancuri de 1 Mai

Ziua de 1 Mai isi are originile in Statele Unite unde, in 1872, 100.000 de muncitori din New York au demonstrat cerand reducerea timpului de lucru la 8 ore.

30 aprilie 2024
de ce simțim frică

Fricile care ne blochează – de ce simțim frică, care sunt simptomele și cauzele?

Frica poate fi la fel de veche ca viața de pe acest Pământ. Este o reacție fundamentală, evoluată de-a lungul istoriei biologiei pentru a proteja organismele împotriva amenințărilor percepute la adresa integrității sau existenței lor.

30 aprilie 2024
miercurea mare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - pantocrator-2110961_1920

Miercurea Mare. Tradarea lui Iisus. Ce nu este bine sa faci in aceasta zi din Saptamana Patimilor

Miercurea Mare este ziua in care Iuda Iscarioteanul L-a vandut pe Iisus fariseilor care voiau sa-L ucida, pentru treizeci de arginţi. Gestul lui Iuda a facut ca, mai tarziu, ziua de miercuri sa fie declarata zi de post.

30 aprilie 2024
ciorba de miel - anisoara

Ciorba de miel. 5 retete savuroase pentru masa de Pasti + 4 VIDEO

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Pasti. Si daca n-ai mai facut pana acum si nu stii cum se face, ai aici cele mai savuroase retete.

30 aprilie 2024
1 mai muncitoresc

1 Mai muncitoresc.​ Ce faceau romanii de 1 Mai in Epoca de Aur – VIDEO

E 1 Mai. Iti mai aduci aminte de 1 Mai muncitoresc, din Epoca de Aur?

30 aprilie 2024
Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE

Afirmații de PUTERE pentru fiecare ZODIE când trece printr-o PERIOADA GREA

Afirmațiile sunt cuvinte de sprijin, menite să te încurajeze și să te motiveze în momentele dificile. Când te simți stresat, trist, copleșit sau frustrat, repetă aceste fraze pentru tine.

29 aprilie 2024
vibratia zilei 30 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Marti 30 aprilie 2024

Când devii o ființă energetică și începi să simți energia oamenilor, lucrurile devin foarte interesante, pentru că, spre exemplu, simți tot mai clar că nu (mai) rezonezi cu anumiți oameni, deși aceștia sunt amabili cu tine și îți vorbesc frumos.

29 aprilie 2024
Pluto retrograd 2024

Pluto retrograd 2024: Planeta morții și a renașterii se întoarce ULTIMA DATĂ în Capricorn pentru următorii 250 de ani. Cum să profităm la maximum de energia acestui MOMENT UNIC

Pluto intră în retrograd o dată pe an, pentru aproximativ cinci sau șase luni. Comparativ cu retrogradul lui Mercur, retrogradările anuale mai lungi ale planetelor exterioare precum Pluto, Uranus și Neptun nu provoacă aproape atât de multe perturbări.

29 aprilie 2024
Cum sa îți iubești copilul adult

Cum să îți iubești copilul adult

Să îți iubeşti copilul când a devenit adult e diferit față de iubirea când el este la o vârstă fragedă. Pe copilul adult ai nevoie să îl iubeşti în libertatea existenței lui, în egalitatea trăirii lui, față de tine, părintele lui.

29 aprilie 2024
mesaje de la ingerii pazitori

MESAJUL SAPTAMANAL de la INGERII PAZITORI zodii 29 aprilie – 5 mai 2024

Mesaje de la ingerii pazitori. Fiecare om este o fiinta spirituala care a venit pe acest pamant insotit de ingeri protectori si ghizi spirituali, tocmai pentru a fi calauzit, protejat si iubit in timp ce sufletul isi manifesta experientele si lectiile pentru care a ales acest trup anume in acest loc din timp si spatiu.

29 aprilie 2024
horoscop tarot

Horoscop TAROT saptamana 29 aprilie – 5 mai 2024. Mesajele CARTILOR DE TAROT pentru cele 12 zodii

Horoscop TAROT. Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora.

29 aprilie 2024
Cum sa-ti faci copilul sa citeasca

Cum sa-ti faci copilul sa citeasca. Cea mai arzatoare problema a parintilor din ziua de azi

Desi, in ultimii ani, vorba “Ai carte ai parte” a cazut in derizoriu avand in vedere modelele de succes in viata promovate, parintii trebuie sa gaseasca carti pentru copii si sa-si ajute urmasii sa iubeasca lectura.

29 aprilie 2024
mituri false despre somnul bebelusului

7 mituri false despre somnul bebelusului. Atentie sa nu cazi in capcana!

Cand ai un copil in casa, totul pare sa se invarta in jurul somnului sau – si toata lumea te pistoneaza cu fel de fel de sfaturi grijulii pe aceasta tema. Multe dintre ele sunt insa gresite, asa ca e bine sa stii cum sa le triezi.

29 aprilie 2024
Zodiac chinezesc LUNAR

Zodiac chinezesc LUNAR mai 2024. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta!

Zodiacul chinezesc pentru luna martie 2024. Suntem in a doua luna din proaspatul An al Dragonului de Lemn care a incepu in 10 februarie 2024. Cum ne va fi in Anul Dragonului de Lemn poti afla aici.

29 aprilie 2024
inainte sa ramai insarcinata - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - stork-4300368_1920

​Chiar vrei un copil? Stii tot ce implica? ​​6 lucruri la care sa te gandesti inainte sa ramai insarcinata

Este foarte important pentru femei sa stie cat mai multe despre sarcina inainte de a porni pe acest drum, pentru a sti daca sunt sau nu pregatite. Iata ce trebuie sa stii inainte sa ramai insarcinata.

29 aprilie 2024
Horoscop BANI saptamanal

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES 29 aprilie – 5 mai 2024. Influente in casa banilor!

Cum ne este influentata prosperitatea de catre Cosmos, cum ne este directionat norocul sau cum suntem ajutati sa facem actiuni benefice abundentei?

29 aprilie 2024

7 beneficii ale licopenului pentru sanatatea ta

Iti plac rosiile? Daca nu, iata cateva motive sa inceapa sa-ti placa.

29 aprilie 2024
martea mare - sfatulparintilor.ro - pixabay-com - cross-3254876

Martea Mare din Saptamana Patimilor. Pilda celor 10 fecioare. Denia – VIDEO

MARTEA MARE este cea de-a doua zi din Saptamana Patimilor. Sfintii Parinti au randuit sa se citeasca Pilda celor zece fecioare. Aceasta pilda ne prezinta zece fecioare, cinci „intelepte” si cinci „neintelepte”, care se pregatesc pentru nunta.

29 aprilie 2024
probleme de sanatate cauzate de o relatie toxica

5 probleme de sanatate cauzate de o relatie toxica

Orice relatie are urcusurile si coborasurile sale, iar orice om aflat intr-o relatie de cuplu serioase va admite acest adevar. Exista insa o diferenta intre momente tensionate uneori si o relatie plina de durere si negativitate.

29 aprilie 2024
Horoscop lunar MAI 2024 - sfatulparintilor.ro - pixabaycom - ciel-4430226

Horoscop lunar MAI 2024. Aglomerație de planete în zodia Taur. Cine are noroc la bani, cine are noroc in dragoste în luna mai

După perioada recentă a eclipselor și Mercur retrograde, horoscopurile pentru luna mai aduc o doză binevenită de pozitivitate în peisajul astrologic.

28 aprilie 2024
vibratia zilei 29 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Luni 29 aprilie 2024

Unii dintre voi aveți Darul de a clădi/ înălța/ inspira oamenii prin puterea cuvintelor voastre, de a spune cuvinte încărcate cu energia Iubirii, care ating inimile oamenilor.

28 aprilie 2024
horoscop saptamanal - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - travel-1756150_1920

Horoscop SAPTAMANAL 29 aprilie – 5 mai 2024. Febra de primavara in actiune! Ce ne aduc planetele iubirii si actiunii Venus si Marte in zodiile lor de origine

Horoscop saptamanal. Iata care sunt previziunile situatiilor pentru care astrele te predispun. Sunt oportunitati de exploatat la fiecare zodie. Iata-le!

28 aprilie 2024
saptamana mare - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_422850542_L

Săptămâna Mare: Semnificaţii, tradiţii şi superstiţii pentru Săptămâna Patimilor

Săptămâna Mare sau Săptămâna Patimilor este ultima săptămână a Postului Paştilor, de la Sâmbăta lui Lazăr până în Ziua de Paşti.

28 aprilie 2024
luna mare - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cross-2713356_1920

Lunea Mare. A inceput Saptamana Patimilor. Semnificatii, obiceiuri. Rugaciuni pentru Lunea Mare

In crestinism, Lunea Mare (greaca: Megale Deutera) este prima zi din Saptamana Mare, saptamana inainte de Pasti. Este precedata de Duminica Floriilor si urmata de Martea Mare.

28 aprilie 2024
Horoscop DRAGOSTE

Horoscop DRAGOSTE 29 aprilie – 5 mai 2024. Indragostitii cosmici – Venus si Marte – revin in zodiile de origine. Ce ne da putere in relatii?

Horoscop dragoste. Emotiile detin loc de cinste, in special cele ce tin de familie, casa, copilarie, suflet. Nu ne temem de ele, le onoram, le simtim si vedem cu ce ne ajuta acum.

28 aprilie 2024
cum sa cuceresti un barbat taur - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - man-2178721_1920

Cum sa cuceresti un barbat nascut in zodia TAUR

Ca sa faci un barbat Taur sa se indragosteasca de tine, este important sa rezonezi cu natura lui de zodie de pamant si sa mentii promisiunea unei experiente pline de incantari senzuale care sa ii delecteze simturile.

28 aprilie 2024
mituri despre gripa

7 mituri despre gripa si raceala. Afla adevarul din spatele lor!

Exista o multime de mituri legate de gripa si raceala. Insa cum stii ce este adevarat si ceea ce este fals? Iata cateva dintre miturile despre gripa si raceala si adevarul din spatele lor.

28 aprilie 2024
horoscop dragoste - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - adult-1846428_1920

Horoscop lunar dragoste mai 2024. Ce secrete ascunse are luna mai pentru zodii? Pregătește-te pentru surprize!

Horoscop lunar dragoste iti dezvaluie care sunt oportunitatile, provocarile sau situatiile de care avem nevoie de la Univers

28 aprilie 2024
uleiul de cocos in igiena orala

Cum sa folosesti uleiul de cocos in igiena orala

Igiena orala este foarte importanta. Nu doar ca scapi de respiratia urat mirositoare si de ingalbenirea dintilor, insa te ajuta si sa previi aparitia cariilor, tartrului si a altor boli la nivelul gurii.

28 aprilie 2024
cupluri zodiacale relatie toxică

3 cupluri zodiacale care vor sfârși într-o relatie toxică (dacă nu sunt atente)

În timp ce situațiile sunt enervante în general din cauza lipsei lor de limite și definiție, există anumite perechi care sunt mai susceptibile de a deveni toxice decât altele.

27 aprilie 2024
zodii cunosc o ÎMBUNĂTĂȚIRE în viața lor amoroasă

3 zodii cunosc o ÎMBUNĂTĂȚIRE în viața lor amoroasă la final de aprilie. Descoperă care sunt și cine va continua să strălucească în luna mai!

La final de aprilie, vom vedea serios un upgrade în viața noastră romantică, deoarece mulți dintre noi sunt în sfârșit gata fie să „facem pasul”, fie să ne deschidem inimile, cu seriozitate, către cei pe care îi iubim.

27 aprilie 2024
Evenimente astrologice MAI 2024 - sfatulparintilor.ro - Depositphotos_483231128_L

Evenimente astrologice MAI 2024. Mercur a ieșit din retrograd, intră întunecatul PLUTO. Ce UMBRE ies în lumină?

Pe măsură ce intrăm în luna mai, s-ar putea să simțim că suntem gata pentru o vacanță! În ultimele luni am lucrat cu Sezonul Eclipselor, Retrogradarea lui Mercur și alinierea rară și specială a lui Jupiter și Uranus.

27 aprilie 2024
vibratia zilei 28 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Duminica 28 aprilie 2024

Pană nu ajungi pe fundul prăpastiei nu poți să-ți dai seama care sunt oamenii cu putere, capabili să te clădească/ înalțe/ inspire/ să-ți dea curaj atunci când ești demoralizat/ epuizat/ rănit/ dărâmat și care sunt oamenii „obișnuiți”, care-ți spun fraze stereotipe, pe care nu le crezi și poate nu le cred nici ei și care oricum nu te ajută cu nimic.

27 aprilie 2024
Cum să-ți alegi parteneri cu putere

Cum să-ți alegi parteneri cu putere, capabili să te ajute să-ți împlinești Menirea? 

Alegerea partenerilor potriviți poate juca un rol crucial în împlinirea menirii personale și în atingerea succesului.

27 aprilie 2024
Caracteristici TAUR

Caracteristici TAUR. 80 de adevaruri despre zodia TAURULUI

Caracteristici TAUR. Taurul este al doilea semn zodiacal. Perioada lui incepe din 21 aprilie si se termina pe 21 mai.

27 aprilie 2024
rune -sfatulparintilor.ro - pixabay_com - runes-1474991_1920

Mesaj saptamanal RUNE pe ZODII, 29 aprilie – 5 mai 2024. Noutati de la pietrele mistice!

Runele sunt caractere magice si alfabetice ce au origini antice si dateaza din vremurile triburilor nordice si germanice, insa sunt folosite cu succes si in zilele noastre. “Runa” inseamna, pur si simplu, mister, secret sau soapta.

27 aprilie 2024
duminica floriilor - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - palm-trees-676731_1920

Duminica Floriilor. Traditii si obiceiuri de Florii. Rugaciunea de binecuvantare a salciei

Duminică este Duminica Floriilor. Ortodocşii sărbătoresc Intrarea Domnului în Ierusalim. Cu o săptămână înaintea Patimilor Sale, Iisus Hristos a intrat in Ierusalim, pe un asin, înconjurat de cei 12 Apostoli ai săi. Mulţimea l-a întâmpinat cu ramuri de curmal, recunoscându-l ca fiind adevăratul Mântuitor.

27 aprilie 2024
Mercur a ieșit din retrograd în 25 aprilie 2024

Mercur a ieșit din retrograd în 25 aprilie 2024, dar UMBRA continuă. Relațiile acestor TREI ZODII pot ajunge la final dacă nu sunt atenți

În timp ce nimeni nu vrea să audă cuvintele „Ți-am spus”, vom descoperi că acele cuvinte reverberează cu noi la finalul săptămânii 22 – 28 aprilie 2024, deoarece în sfârșit facem exact ceea ce cineva din viața noastră ne-a avertizat că s-ar putea întâmpla dacă rămânem cu persoana cu care ne aflăm intr-o relatie.

26 aprilie 2024
Marte și Neptun în Pești

Horoscop EVENIMENT. Planeta voinței Marte și planeta ghidării divine Neptun se întâlnesc în visătorii Pești în 29 aprilie 2024. Mesaje puternice pentru ZODII!

Când Marte, planeta voinței personale, face conjuncție cu Neptun, planeta ghidării divine și a predării, mesajul este: nu-ți forța drumul prin. Ascultă mesajele subtile, fii atent la întâmplări fericite și găsește un scop mai înalt pentru acțiunile tale.

26 aprilie 2024
Marte în Berbec 2024

Horoscop special. După ce a fost în domolii Pești, focosul Marte revine acasă în Berbec: 30 aprilie – 9 iunie 2024. Cum  sunt agitate ZODIILE de energia năvalnică dintre Marte și Berbec?

Pe 30 aprilie 2024, Marte intră în Berbec. Nu există altă planetă care să facă o tranziție atât de îndrăzneață și triumfătoare din apele visătoare ale Peștilor în regatul fierbinte al Berbecului.

26 aprilie 2024
Cum sa cuceresti o femeie TAUR

Cum sa cuceresti o femeie nascuta in zodia TAUR

Ca sa faci o femeie Taur sa se indragosteasca de tine, este important sa rezonezi cu natura ei de zodie de pamant si sa mentii promisiunea unei experiente pline de incantari senzuale care sa ii delecteze simturile.

26 aprilie 2024
vibratia zilei 27 aprilie 2024

Mesajul zilei pentru vibratia si claritatea ta in noile energii transformatoare. Sambata 27 aprilie 2024

Doamne, în cazul acelora dintre noi care nu ne-am ales partenerii potriviți, dă-ne înțelepciunea necesară pentru a stabili limite sănătoase în relații, dă-ne înțelepciunea necesară pentru purta acele discuții lămuritoare, ajută-ne să folosim durerea și suferința pentru a ne maturiza, ajută-ne să ne identificăm și să ne învățăm lecțiile din experiențele respective!

26 aprilie 2024
Mesaje de La multi ani de Florii

Mesaje de La multi ani de Florii. SMS-uri si urari pentru Duminica Floriilor

Duminica serbam Floriile sau Intrarea Domnului in Ierusalim. Iata cateva mesaje de La multi ani de Florii care sa te inspire pentru a le ura celor dragi toate cele bune.

26 aprilie 2024
rugaciuni de florii - sfatulparintilor.ro - brady-leavell-H9Q5V_WPSdM-unsplash

Rugaciuni de Florii. Rosteste-le duminica dimineata pentru bunastare si noroc

Rugaciuni de Florii. In fiecare an, in duminica de dinaintea Pastilor se sarbatoreste Intrarea Domnului in Ierusalim sau Floriile.

26 aprilie 2024
Cum arati copilului ca vorbesti serios

Cand NU chiar inseamna NU. Cum arati copilului ca vorbesti serios

Ca parinte, trebuie sa iti impui punctul de vedere si lucrurile trebuie sa fie facute asa cum tu decizi, asumandu-ti raspunderea.

26 aprilie 2024
Zodiac chinezesc

Zodiac CHINEZESC saptamana 29 aprilie – 5 mai 2024. NOUL mesaj de la inteleptii din Orient pentru Noul An Chinezesc al Dragonului de Lemn

Iata zodiacul chinezesc pentru saptamana 22-28 aprilie 2024. Din 10 februarie 2024 ne bucuram de Noul An al Dragonului de Lemn.

26 aprilie 2024
ea vrea un bebelus iar el NU

Conflict in cuplu! Cand ea vrea un bebelus, iar el NU. Ce e de facut?

Nu este deloc usor atunci cand te afli intr-o relatie sa iei hotararea de a intemeia o familie. Uneori, partenerii se afla pe aceeasi lungime de unda si sunt amandoi de acord, alteori lucrurile se complica.

26 aprilie 2024
MESAJELE ARHANGHELILOR

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 29 aprilie – 5 mai 2024. Ghidare pentru claritatea ta!

Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

26 aprilie 2024
motive pentru care vei iubi semintele de chia

6 motive pentru care vei iubi semintele de chia + 3 retete BONUS

Iata 6 motive pentru care vei iubi semintele de chia. La final, bonus, 3 retete delicioase in care le poti folosi.

26 aprilie 2024