MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 24-30 iunie 2024. Ghidare pentru claritatea ta! - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 24-30 iunie 2024. Ghidare pentru claritatea ta!

Sfatulparintilor » Horoscop » Horoscop saptamanal » MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 24-30 iunie 2024. Ghidare pentru claritatea ta!
MESAJELE ARHANGHELILOR
Credit foto: Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 24-30 iunie 2024. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI CUM SA TE CONECTEZI CU EI.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Mesaj de la Arhanghelul Chamuel: Exista o cale mai buna ! Fa o pauza pentru a reflecta si a capata inspiratie. Indrazneste sa fii diferit !

Mesaj detaliat: Exista si un alt mod mai bun pentru ceea ce vrei. Poate ca ai observat deja ca o abordare din trecut aplicata acum nu mai functioneaza prea bine pentru tine. Chamuel iti cere sa faci o pauza din ce faci acum si sa te uiti la lucruri dintr-o perspectiva diferita. In timp ce aceasta perioada de reflectare este temporara, este totodata extrem de importanta pentru evolutia si cresterea ta spirituala. Acest mesaj mai indica si faptul ca inima ta te poate indruma sa faci un gest lipsit de interes si plin de compasiune si bunatate pentru cineva. Asa ceva este mereu recompensat divin si ingerii sunt alaturi de tine. Tine minte ca tu dai lumii cel mai mare dar al tau fiind tu insuti, autentic, real, miraculos si minunat.

Semnificatii suplimentare: E nevoie de o pauza pentru reflectare ; O schimbare de prioritati ; Timpul se misca incet si e in avantajul tau ; Cauta idei neconventionale ; Indrazneste sa fii diferit.

Arhanghelul Chamuel este cunoscut ca ii ajuta pe oameni sa gaseasca orice ar cauta. Numele lui inseamna “ochii lui Dumnezeu” si il poti chema cand incerci sa intelegi o situatie dintr-o perspectiva diferita.

Luna Plină Căpșunie continuă să-și producă efectele.  La ce trebuie să renunțe zodiile ca să le meargă din plin toată vara

Cum să dormi mai bine în nopţile caniculare

Începe sezonul Racului 2024. Cum să profiți de energiile solstițiului și ale primei zodii de vară

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Mesaj de la Arhanghelul Ariel : Sunt asa de multe de implinit si realizat ! Fa un plan foarte detaliat. Esti vegheat de cineva care este foarte bland.

Mesaj detaliat: Te asteapta foarte multe lucruri bune de implinit. Fa un plan metodic care sa cuprinda toate detaliile implicate. Sa stii ca incet si sigur se castiga cursa. Poate ca vei decide ca e timpul sa gasesti un job mai bun. Aspectele de business vor capata intaietate celor emotionale in aceasta situatie. Ingerii te vegheaza in detaliu acum, deci gandeste mare ! O persoana cu multa bunatate si intelegere iti este aproape si are cele mai bune interese in inima pentru tine. Este cineva loial, de incredere, amuzant, creativ si cu minte ecologica (poate fi vegetarian).

Semnificatii suplimentare: Actiuni reinnoite ; Investitii inteligente ; Esti vegheat de cineva bun si amabil.

Luna Plină Căpșunie continuă să-și producă efectele.  La ce trebuie să renunțe zodiile ca să le meargă din plin toată vara

Cum să dormi mai bine în nopţile caniculare

Începe sezonul Racului 2024. Cum să profiți de energiile solstițiului și ale primei zodii de vară

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 21/06/2024