Shop
Ultimele 100 de articole

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 1-7 IUNIE 2020. Ghidare pentru claritatea ta!

29 mai 2020, , Vizualizări:
MESAJELE ARHANGHELILOR

Primeste-ti noul mesaj in functie de zodia ta, de la Arhangheli, pentru saptamana 1-7 IUNIE 2020. Viata traita in calauzire divina este o viata traita cu mai multa claritate. Drumul pe care sunt indicatoare este un drum parcurs mai usor. Mesajele arhanghelilor si ingerilor sunt aceste indicatoare presarate pe calea noastra.

Stiai ca fiecare zodie are un arhanghel ce o indruma si calauzeste ? Iata care sunt acestia aici!

Arhanghelii sunt fiinte magnifice spirituale care vibreaza la o frecventa si lumina incredibil de ridicata.

Ei sunt foarte reali, puternici si multidimensionali. Ei supervizeaza ingerii pazitori. Gandeste-te la arhangheli ca la managerii ingerilor. Arhanghelii sunt mesageri de la Creator catre creatia sa. Ei ne ajuta in orice domeniu al vietii. Ne protejeaza, ne ghideaza, ne aduc pace. Pentru ca sunt atat de puternici, arhanghelii ne motiveaza sa actionam daca vrem sa traim ceea ce ne dorim.

Ei sunt nelimitati in timp si spatiu; pot fi in acelasi timp alaturi de fiecare om care il cheama! Oricine poate chema un arhanghel.

Citeste aici DESPRE TOTI ARHANGHELII SI CUM SA TE CONECTEZI CU EI.

Prin aceste mesaje saptamanale de la arhangheli, vei ajunge sa ii cunosti mult mai bine, sa stii fiecare ce functie are si vei dezvolta o relatie mai apropiata cu ei pe care o poti extinde ulterior in viata ta de zi de zi.

Mesajele sunt primite la nivel intuitiv prin cardurile oracol si ti se recomanda sa le  primesti si interpretezi tot intuitiv. Simte mesajele primite. Chiar daca pe moment nu fac sens clar pentru tine, reciteste-le. Nimic nu e intamplator si niciun mesaj nu ajunge la tine daca nu trebuie sa ajunga.

Mesajele Arhanghelilor pentru BERBEC

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Exista o situatie care nu iti serveste. Da drumul atasamentului tau pentru un rezultat final. Ia in calcul sa ai o abordare mult mai inaltatoare.

Mesaj detaliat:

Exista in viata ta o situatie care nu iti serveste. Opreste-te si reconsidera-t actiunile pe care le faci si analizeaza daca acestea precum si cele planificate merita timpul si energia ta. Ai putea foarte bine sa castigi ceea ce vrei insa exista o puternica posibilitate sa fie doar o dorinta din ego si la final sa nu ai ce sarbatori chiar daca ai obtinut ceea ce ai vrut. Intreaba arhanghelul daca exista alte cai mai inaltatoare pentru tine pe care le-ai putea urma apoi simte raspunsul prin intuitie. Exista destul de multa energie negativa ce vine spre tine de la oameni implicati in aceasta situatie care nu se potriveste cu vibratia ta. Arhanghelul Mihail te poate ajuta sa iti aspire aceasta negativitate din campul tau. Ia in calcul sa dai drumul atasamentului fata de rezultatul final pentru ca asta iti consuma energia. Fa-ti planuri mai optimiste. Chiar daca lucrurile nu au iesit asa cum sperai tu, pretuieste ce ai invatat si incearca din nou cu informatie imbunatatita.

Semnificatii suplimentare: Exista gandire negativa de care trebuie sa scapi ; Pierzi energie inutil ; E nevoie sa ai un grad mai mare de constiinta de sine.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru TAUR

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Totul va fi mult mai bine daca iei o decizie. Analizezi in exces o problema in loc sa actionezi. Gaseste un compromis.

Mesaj detaliat:

Te vei simti mult mai bine intr-o situatie curenta de viata daca iei o decizie clara. Se pare ca te zbati cu privire la o alegere sau decizie de luat, fie ca analizezi in exces situatia si variantele fie ca speri ca ea va disparea fara ca tu sa ai de facut ceva. Inima ta este in conflict cu mintea, deci eviti sa iei o alegere. Asta poate fi obositor si sa iti creeze stres inutil. Ai incredere in abilitatea ta de a lua decizii intelepte si intuitive. O solutie chiar este foarte posibila dar e nevoie sa faci si compromis. Cauta calea de mijloc. Chiar si o rezolvare temporata va face sa se miste din nou lucrurile si sa se elibereze energia stagnanta.

Semnificatii suplimentare: Nu iti asculti intelepciunea divina interioara ; Te invarti pe loc in cerc ; Iti suprimi emotiile.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

Mesaj de la Arhanghelul Ariel: Nu trebuie sa treci singur prin provocarile si situatiile curente. Ajutorul iti este la indemana. Gandurile negative creaza profetii autoimplinite.

Mesaj detaliat:

Un ajutor pentru tine este aproape. Nu trebuie sa traversezi situatiile vietii de unul singur. Cere ingerilor sa iti arate cu claritate care iti sunt optiunile. Nu trebuie sa ramai afara in frig din punct de vedere emotional sau fizic. Daca nu esti dispus sa accepti ajutorul de la altul, intreaba-te de ce. Ce simti ca lipseste din viata ta ? Este vorba de ceva material sau de ceva mai profund, spiritual, sau chiar iubirea ? Gandurile negative pot crea profetii autoimplinite care sunt total inutile. Refocuseaza-ti gandurile spre ce este posibil si acesta situatie se va rasuci si ea.

Semnificatii suplimentare: Te simti nenorocos si trebuie sa schimbi aceasta perceptie ; Daca ai probleme cu banii, lucreaza la conceptiile tale despre abundenta ; Ai anumite planuri pentru care nu esti sfatuit sa le urmezi asa cum sunt acum.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru RAC

Mesaj de la Arhanghelul Mihail: Exista un curs mai bun de actiuni disponibil pentru tine. Munca de unul singur nu este cel mai bun raspuns. Revizuieste toate detaliile.

Mesaj detaliat:

Referitor la ceea ce faci acum, intreaba-te: Ce vreau, de fapt, sa realizez ? Sa stii ca exista disponibil pentru tine un flux mai bun de actiune. Gandeste-te daca e o idee buna sa muncesti de unul singur la ceva. Punctul tau unic de vedere iti ofera solutii creative sau iti cauzeaza sa pierzi din vedere detalii importante ? Revizuieste detaliile. Ingerii vor sa ai succes in ceea ce faci si iti dau o mana de ajutor prin acest mesaj. S-ar putea sa fie vorba de mai mult decat se vede cu ochiul liber. Cineva poate avea motive ascunse.

Semnificatii suplimentare: Este nevoie de precautie. Daca simti sa fugi dintr-o situatie, fugi. Momentul de timp nu e cel potrivit pentru ceva ce vrei, mai asteapta.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax