MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta! - Pagina 6 din 6 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!

MESAJELE ARHANGHELILOR
Credit foto: Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Mesajele Arhanghelilor pentru PESTI

AI RABDARE

Arhanghelul Jofiel : “Visele tale infloresc mult mai rapid decat realizezi. Totusi, ele au nevoie sa fie hranite si au nevoie de rabdare.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Jofiel :

Este nevoie de timp pentru ca o samanta plantata sa strapunga pamantul si sa devina la maturitate o planta care face flori. Cu toate acestea, fiecare moment din ciclul de viata al unei plante poate aduce bucurie pentru cei care ii observa frumusetea. Tot la fel, si tu bucura-te si savureaza fiecare etapa din procesul implinirii viselor tale. Ia-o mai incet si simte recunostinta pentru ca fiecare etapa contribuie la a aduce manifestare palpabila. Observa lectiile si iubeste fiecare moment in care esti implicat pe drumul visului tau.

Lucrul cu Arhanghelul Jofiel :

Numele lui inseamna “Frumusetea lui Dumnezeu”. Jofiel ne ajuta sa experimentam mai multa gratie si pace in viata noastra, prin incetinirea ritmului si observarea frumusetii care deja ne inconjoara. Ne cere sa savuram si sa ne bucuram de fiecare moment in loc sa ne asociem fericirea unor vise viitoare implinite. Cheama pe Jofiel ori de cate ori te simti grabit, nerabdator, stresat sau nefericit. Iti va creste nivelul de constiinta si aprecierea pentru miracolele de fiecare zi. De asemenea, ii poti cere ajutorul daca ai nevoie de ghidare in alegerea drumului spiritual, daca ai nevoie de raspunsuri cu privire la experiente spirituale.

Arhanghelul Jofiel are reprezentare feminina si ajuta la solutionarea situatiilor negative si haotice. Aduce frumusete si ordine in ganduri, case si birouri, inlatura energiile negative. Este considerat si patronul artistilor, intrucat aduce ghidare si iluminare in zona artistica.

Aura lui Jofiel este un roz trandafiriu ce semnifica natura sa frumoasa si iubitoare. Cristalele roz inchis sunt asociate cu energia lui Jofiel. Oricand te afli in redecorari, reamenajari sau curatenii, cheama pe Jofiel sa te ajute. Este ca si cum ai avea propriul decorator spiritual de interior si consultant feng shui.

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

Horoscop special: 24 NOIEMBRIE 2023 este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste7  ZODII. Cine profită de energia de Foc al lui Marte în Săgetător

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi ce le aduce weekendul

Raspunsuri primite prin intermediul cartilor oracol marca Doreen Virtue, Kyle Gray, Radleigh Valentine

Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 24/11/2023