Shop
Ultimele 100 de articole

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 1-7 IUNIE 2020. Ghidare pentru claritatea ta!

29 mai 2020, , Vizualizări:
MESAJELE ARHANGHELILOR

Mesajele Arhanghelilor pentru SAGETATOR

Mesaj de la Arhanghelul Jofiel: Elibereaza-te din ceea ce te tine pe loc. Este nevoie si de o detoxifiere. Ai o ingrijorare inutila care se bazeaza pe lipsa de incredere de sine.

Mesaj detaliat:

Esti chemat acum sa te eliberezi de orice care te tine in spate captiv. Arhanghelul Jofiel te poate ajuta a dai drumul sentimentelor de neajutorare, lipsa de speranta sau frica ce iti creaza aceasta stare de captivitate. Vestea buna este ca limiterile pe care le percepi ca iti blocheaza progresul sunt create de tine si ca atare pot fi dez-create repede ! Te poti elibera cu ajutorul lui Dumnezeu si ingerilor. Gandirea negativa te tine din a te misca in directia dorintei inimii tale. Intreaba pe Arhanghelul Jofiel sa iti tina gandurile curgand intr-o directie pozitiva. Permite aripilor spirituale sa te poarte spre viata viselor tale.

Semnificatii suplimentare: Focus prea mare pe posesiunile materiale, atentie ; Cheltuit prea mult, atentie ; E nevoie de o detoxifiere ; Atentie la o lipsa de incredere de sine ; Griji inutile.

Arhanghelul Jofiel este cunoscut drept ingerul frumusetii. Ea te poate ajuta sa vezi pozitivul din orice situatie. Ea este cunoscuta ca viziteaza oamenii prin parfumul florilor de trandafir. Deci daca mirosi trandafirii sau simti acest miros in orice conjunctura, sa stii ca exact atunci esti asistat de acest inger. Cere-i sa te ghideze ori de cate ori ai nevoie de abilitatea sa vezi clar drumul spre libertate si bucurie.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru CAPRICORN

Mesaj de la Arhanghelul Jophiel: Un vis se implineste. Crede in tie. Este sfarsitul unei situatii dificile.

Mesaj detaliat:

Acum este timpul sa ai incredere mare si speranta. Exista o stea care straluceste din ceruri pentru inspiratia ta si este un semn afirmativ pentru tine ca planurile tale sunt vazute cu entuziasm si incredere. Daca ai experimentat provocari, te poti linisti asigurat de faptul ca dificultatile se vor duce rapid in trecut. Aceasta este lumina de la capatul tunelului si este steaua pe care o vrei implinita. Cel mai important element pentru succesul tau este sa crezi in tine. Arhanghelul Jophiel te poate ajuta sa vezi ce frumos este acest moment din viata ta. Simte-te inspirat sa iti faci planuri pe termen lung si sa stii ca vei avea succes.

Semnificatii suplimentare: Un vis se implineste ; Scop reiinoit ; Urmeaza-ti intuitia ; Ai incredere in tine.

Arhanghelul Jophiel inseamna “frumusetea lui Dumnezeu”. Ea exceleaza in a infrumuseta orice situatie sau provocare ce apare. Poti sa chemi acest arhanghel si in vremuri de bucurie si de recunostinta ca sa te ajute sa iti ancorezi in inima energia pozitiva a acelui moment.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru VARSATOR

Mesaj de la Arhanghelul Haniel: Exista oportunitatea sa iti imbunatatesti planurile. Asculta de intuitia ta pentru ghidare clara. Fa fata fricilor tale si devino mai puternic !

Mesaj detaliat:

Este timpul sa iti revizuiesti planurile. Unele elemente nu sunt tocmai in regula si ingerii si ghizii iti aduc asta cu iubire in atentia ta. Vestea buna este ca abilitatile tale psihice si intuitive sunt crescute acum. Asculta de intuitia ta si de visele din timpul noptii pentru ghidare despre ce sa revizuiesti. Haniel te poate ajuta sa iti dezvolti calitatile psihice si sa iti arate ce aspecte din situatie iti scapa. Este uman sa ai momente in care sa te simti ingrijorat sau nesigur. Acest mesaj e menit sa te reasigure ca prin infruntarea fricilor le vei depasi si evolua la un alt nivel. Cere acestui arhanghel sa lumineze toate fatetele vietii tale.

Semnificatii suplimentare: Poti primi mesaj de la cineva trecut in celalalt taram ; Exista informatii sau motivatii ascunse ; Fa fata fricilor tale.

Arhanghelul Haniel este un inger minunat pe care il poti chema cand ai intrebari despre subconstientul tau sau despre visele de noapte. Ea este asociata cu Luna si cu dezvoltarea intuitiei oamenilor si a abilitatilor lor psihice. Cheama pe Haniel pentru ajutor in a intelege situatii care par misterioase sau dificil de vazut clar.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Mesajele Arhanghelilor pentru PESTI

ORDINE DIVINA   

Arhanghelul Raguel : “Totul este exact asa cum trebuie sa fie acum. Priveste dincolo de iluzie si vezi ordinea perfecta care sta la baza.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Raguel :

“Se coace chiar acum o situatie de castig care sa fie corecta pentru toata lumea implicata. Asta inseamna sa ai incredere totala ca divinitatea lucreaza in culise pentru a furniza ceea ce este cel mai bine pentru toti. Cere-mi sa iti intaresc credinta daca aceasta se subrezeste. Foloseste afirmatii pozitive si rugaciuni pentru a-ti mentine starea de spirit ridicata. Mai presus de toate, asigura-te ca toate conversatiile despre aceasta situatie implica cuvinte pozitive si optimiste. Esti atat de puternic incat gandurile tale pozitive pot creste viteza rezolutiei.”

Lucrul cu Arhanghelul Raguel :

Raguel are o energie frumoasa bleu pal, precum cerul senin intr-o dimineata perfecta de primavara. El este arhanghelul care ghideaza oamenii sa actioneze in moduri corecte si juste si ne da si incredere in bunatatea esentiala a umanitatii. A purta un cristal aquamarin te va alinia cu energia inteleapta si blanda a lui Raguel.

NOU! Mesajul ZILEI – Fecioara Maria, regina ingerilor, pentru zodii

Primeste Calauzirea zilnica de la Arhanghelul Mihail pe zodii AICI.

RUNE pentru zodii, mesaj luna MAI 2020. Adevaruri de la pietrele mistice

Raspunsuri primite prin intermediul cartilor oracol marca Doreen Virtue, Kyle Gray, Radleigh Valentine

Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.
minimax