MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 4-10 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta! - Pagina 3 din 6 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 4-10 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!

MESAJELE ARHANGHELILOR
Credit foto: Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Mesajele Arhanghelilor pentru LEU

STUDIAZA SI INVATA LUCRURI NOI

Arhanghelul Metatron : “Iti aratam ca fiecare zi este o zi tocmai buna sa inveti ceva nou si te calauzim sa vezi asta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

Daca te-ai gandit sa te implici intr-un nou curs sau studiu sau orice forma de proces de invatare, ingerii te incurajeaza sa faci asa. Iti va permite sa inveti mai multe despre puterile si talentele tale si te va ajuta sa iti creezi o viata bine echilibrata. Tu inveti usor si natural si studiind ceva ce iti place si spre care ai chemare, vei putea sa iti canalizezi energia si sa fii de folos tie si altora. Tine minte sa chemi ingerii sa te ghideze atunci cand inveti. Ei te vor ajuta sa iti accesezi inteligenta divina.

De mii de ani, sufletul tau a calatorit prin Univers si a invatat despre ce este viata. Ingerii iti cer acum sa vezi ce ai de invatat in exerientele pe care le traiesti. Intreaba-te : Ce ma invata acum aceasta situatie ? Pe masura ce te gandesti la aceasta intrebare, fii constient de orice intuitii sau raspunsuri ce iti vin – ele sunt invataturi de la sufletul tau despre ce ai de invatat. Fiecare zi e o noua oportunitate de a invata.

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Metatron vindeca dificultatile de invatare si problemele copilariei si ii ajuta pe copiii indigo si pe copiii de cristal. El ajuta oamenii sa aiba abilitati de organizare si evidente. Cand il chemi pe Metatron, el te sustine sa iti organizezi prioritatile.

Misiunea lui este sa tina evidenta “Cartii vietii”, dar si sa vegheze asupra copiilor din Ceruri si de pe pamant.

Aura lui Metatron este un violet superb cu linii fine de culoarea verdelui marin. Cristalul aliniat energiei lui Metatron este turmalina pepene.

Este unul dintre Arhanghelii al caror nume nu se termina in “el” sau “il”. Nu se stie exact ce inseamna numele lui Metatron, insa se presupune ca ar fi “Ingerul Prezentei”. Metatron este unul din arhanghelii ce au avut viata pamanteasca exemplara inainte de a se inalta la Cer la statut de arhanghel (celalalt a fost Sandalphon).

MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Mesajele Arhanghelilor pentru FECIOARA

NUMARA-TI BINECUVANTARILE

Arhanghelul Zadkiel : “Multumeste Universului si ingerilor pentru binecuvantarile din viata ta.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Zadkiel :

Atunci cand iti numeri binecuvantarile, tu devii un magnet pentru si mai multe binecuvantari. Cand primesti acest mesaj, ingerii Arhanghelului te incurajeaza sa vezi toate darurile dintr-o situatie prin care treci. Este important sa te mentii focusat si aliniat cu experiente iubitoare in viata ta, pentru ca acestea te vor duce in siguranta spre pasii tai urmatori.

Ia-ti timp sa vezi lucrurile uluitoare din viata ta. Ingerii nu te considera nerecunoscator dar vor ca tu sa realizezi ce ai deja bun in viata ta. Este important sa te focusezi cu bucurie pe ce ai in loc pe ce nu ai, pentru ca asta te ajuta sa te mentii prezent, focusat si deschis spre abundenta si suportul care este deja disponibil pentru tine. Incepe prin a-ti scrie binecuvantarile si a trimite multimiri Creatorului tau pentru ele.

Lucrul cu Arhanghelul Zadkiel :

Arhanghelul Zadkiel radiaza bucurie, iertare, iubire, libertate si mila. El este conectat cu a saptea raza sau flacara violet. Are puterea de a ridica vibratiile si il poti chema pentru a te ilumina si a te elibera de vibratiile joase.

Numele lui Zadkiel inseamna “Dreptatea lui Dumnezeu” si el ne ajuta sa ne eliberam neiertarile fata de sine si fata de altii. Roaga-l sa vina in visele tale si sa actioneze ca un aspirator, curatand toate toxinele emotionale din inima ta. El se va asigura ca nevoile tuturor vor fi implinite iar vindecarile emotionale apar in moduri miraculoase.

Aura lui Zadkiel este de culoare albastru indigo profund. Cand porti cristalul numit lapis lazuli poti simti conexiunea cu Zadkiel. Tine aceasta piatra aproape de sprancene ca sa ti se activeze ceakra urechii si sa auzi clar vocea divinitatii.

MESAJ RUNE LUNA decembrie 2023 pentru zodii. Ce iti transmit pietrele mistice?

Ciorbita de perisoare. 11 retete cu cele mai delicioase ciorbe de perisoare

Horoscop special: Mercur în Capricorn 2023. Ce trebuie să știe TOATE zodiile înainte de retrograd!

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 01/12/2023