MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 27 noiembrie - 3 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta! - Pagina 2 din 6 - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

MESAJE NOI de la ARHANGHELI pentru ZODII, saptamana 27 noiembrie – 3 decembrie 2023. Ghidare pentru claritatea ta!

MESAJELE ARHANGHELILOR
Credit foto: Photo by Rakicevic Nenad from Pexels

Mesajele Arhanghelilor pentru GEMENI

COPII INDIGO SI DE CRISTAL

Arhanghelul Metatron : “Tu ai o legatura speciala cu copiii. In particular, poti ajuta copii care sunt sensibili.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Metatron :

“Misiunea vietii tale implica si sa ajuti si sa inveti copiii. Esti aici sa calauzesti copii sa isi retina si amplifice darurile spirituale. Educa adultii cu privire la moduri cat mai naturale si libere de chimicale de a hrani si creste acesti copii speciali de indigo si de cristal care au fost trimisi pe lume in ultimii ani. Copiii foarte mici de cristal si cei mai maturi indigo sunt foarte importanti pentru viitorul acestei planete. Ii poti ajuta sa aiba un viitor luminos iar eu te voi calauzi.”

Lucrul cu Arhanghelul Metatron :

Daca te simti inspirat sa ajuti copiii (pe al tau, ai tai sau copii la modul general) cere-i lui Metatron o misiune care sa reflecte interesele si talentele tale naturale pe aceasta directie. Metatron lucreaza indeaproape cu copiii sensibili si care au abilitati extrasenzoriale si energetice deosebite iar el iubeste sa ajute adultii care vor sa ajute acesti copii. Daca ai nevoie de mai mult timp, bani, idei, contacte sau alt suport pentru aceasta misiune, cheama-l pe Metatron. El te va ajuta si ca sa ai nevoile implinite pentru ca focusul tau sa fie cat mai mult spre acesti copii mult iubiti de cristal si indigo.

Citeste aici totul despre Copiii cei noi, de cristal si indigo.

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

Horoscop special: 24 NOIEMBRIE 2023 este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste7  ZODII. Cine profită de energia de Foc al lui Marte în Săgetător

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi ce le aduce weekendul

Mesajele Arhanghelilor pentru RAC

TI SE CERE SA FII UN CONDUCATOR 

Arhanghelul Gabriel : “Este timpul pentru tine sa iti asumi puterea si pozitia de lider si sa ii ghidezi pe altii in moduri conduse de iubire.”

Mesaj suplimentar de la Arhanghelul Gabriel :

“Imbratiseaza-ti si accepta-ti puterea intr-un mod iubitor si foloseste-o pentru un bine mai inalt al tuturor celor implicati. Iti voi ghida actiunile ca sa ii inspire si motiveze pe altii. Iti voi inlocui indoiala de sine cu privire la calificarea ta cu o dorinta crescuta de a servi, ajuta si invata si pe altii. Atunci cand focusul mintii tale este preponderent pe intrebarea creativa “Cum pot servi ?” atunci nu te vei mai ingrijora ce gandesc altii despre tine. Focuseaza-te pe puterile tale, pe cat de multe lectii de viata ai invatat si pe cat de bine se simte sa fii un exemplu viu de om care traiesti urmand calauzirea divina.”

Lucrul cu Arhanghelul Gabriel :

Numele lui inseamna “Dumnezeu este puterea mea” si aceste cuvinte te caracterizeaza si pe tine cand lucrezi cu Gabriel. Indiferent de formatiunea ta, tu ai acum in tine puterea lui Dumnezeu si o vei avea mereu. Gabriel te poate ajuta sa te conectezi cu curaj la aceasta putere. Te asigura ca este in siguranta pentru tine sa fii puternic si te va proteja intotdeauna. Aura lui Gabriel este de culoarea cuprului, ca si trompeta sa. Cand porti sau lucrezi cu cristalul citrin sau cu cuprul tu te conectezi cu energia lui Gabriel

Arhanghelul Gabriel este intruchipat ca femeie in unele carti de specialitate, in timp ce in altele are infatisare masculina. Alaturi de Mihail, numele lui Gabriel este mentionat in Vechiul Testament. El este considerat un Arhanghel puternic, care ii ajuta pe mesageri (scriitori, profesori si ziaristi). Arhanghelul Gabriel a dus mesajul Elisabetei si Fecioarei Maria ca vor naste pe Ioan Botezatorul, respectiv pe Iisus. De aceea, ii poti cere ajutorul arhanghelului Gabriel daca vrei sa concepi sau sa adopti un copil.

Ii mai poti cere ajutorul Arhanghelului Gabriel pentru deschiderea celui de-ai treilea ochi si pasirea pe calea spiritualitatii, pentru intelegerea mesajelor aparute in vise si viziuni. Arhanghelul Gabriel ii ajuta pe cei implicati in arta si comunicare, pe cei care vor sa-si gaseasca drumul in viata.

LUNA PLINĂ a castorului: 27 noiembrie 2023. Ce să faci și ce să nu faci ca să ai NOROC până la finalul anului

Horoscop special: 24 NOIEMBRIE 2023 este cea mai NOROCOASĂ zi pentru aceste7  ZODII. Cine profită de energia de Foc al lui Marte în Săgetător

Horoscop chinezesc: Aceste 4 zodii sunt cele mai norocoase în dragoste. Vezi ce le aduce weekendul

Citeste continuarea: 1 2 3 4 5 6

Data articol: 24/11/2023