Shop

TEATRU: Portretul doamnei T

28 martie 2011, , Vizualizări: ...

Olga Tudorache joaca la Teatrul Mic!

La ea acasă, înconjurată de amintirile unei cariere strălucite, Doamna T. repetă un rol. Singurul care-i ţine de urât este un pahar cu whisky. Singurătatea ei este întreruptă de venirea pictorului Marius David, care doreşte să-i facă portretul – la cererea unui admirator misterios. După ezitări iniţiale, Doamna T. acceptă, învinsă de curiozitate. Pe parcursul întâlnirilor, între cei doi protagonişti se înfiripă o relaţie plină de confruntări şi umor, cu momente de poezie şi chiar de tandreţe. Pentru ca în final să îţi dai seama că "Doamna T" este chiar ea… Olga Tudorache!

"Spectacolul levitează peste inefabila graniţă dintre viaţa personajului şi viaţa actriţei devenită personaj. Cu toate astea, am fi într-o mare eroare dacă am crede că Olga se joacă doar pe sine. Mult mai subtilă, ea ne emoţionează întruchipând personajul care a devenit Doamna T.", spune Liana Ceterchi, regizorul spectacolului.  

Alaturi de marea doamna a scenei romanesti joaca tanarul actor Lucian Nuta.

Urmatoarea reprezentatie a piesei o poti vedea joi, 31 martie, la Teatrul Mic, de la ora 19.00. Daca nu mai prinzi bilete, "Portretul Doamnei T" mai e in programul Teatrului Mic pe 7 si pe 16 aprilie.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    OLGA TUDORACHE ESTE O ACTRITA BUNA

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu