Fără categorie

Tort cu mere si crema de zahar ars

29 decembrie 2010, , Vizualizări: ...

Timp de preparare:

1 h5 min (complexitate medie)

Ingrediente:

1 kg. mere, 50 gr. unt, 8 oua, 2 cani cu lapte, 4 linguri faina, cca 400 gr. zahar tos, 1 plic frisca, 200 ml

lapte

Mod de preparare:

Merele se rad si se pun in tava sau o cratita care a fost tapetata cu zahar ars. Peste mere se mai presara

putin zahar si deasupra untul taiat bucatele. Se introduce tava la cuptor si se lasa pina se maronesc putin

merele. Intre timp, se face crema de zahar ars din 4 oua, 4 linguri cu zahar si 2 cani cu lapte care se

toarna peste mere amestecindu-le putin. Cind crema este inchegata (nu foarte tare), se toarna deasupra

pandispanul facut din 4 oua, 4 linguri cu zahar si 4 linguri faina. Se introduce tava la cuptor pina se

coace pandispanul. Cind s-a racit, se desprind marginile usor si se rastoarna pe un platou. Deasupra se

pune frisca.

Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. sima spune:

    Felicitari!

Comenteaza

Meniu