Cum sa fii propria ta lumina - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cum sa fii propria ta lumina

26 martie 2016, , Vizualizări: ...
lumina = meditatie- sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Putem contempla sau lumina. Trebuie doar sa alegem. Si sa stralucim.

 

„Campul 119” sustine constientientizarea, circulatia si  frumusetea de a fi propria lumina. „Campul 119” sustine scanteia luminii care inseamna puterea nelimitata a iubirii de a straluci indiferent de ce pare ca se intampla (sau nu) in orice moment si ne permite sa nu ne mai reducem lumina sau sa o ascundem pentru ca altcineva sa se simta mai stralucitor.

Alege sa radiezi lumina si bucurie as cum le simi tu in ciuda reflectiilor limitative, a umbrelor, a distorsiunilor si a proiectiilor negative. Continua sa stralucesti indiferent de ce proiecteaza ceilalti in holograma iubirii. Straluceste si fii unda iubirii.

 

 

Lumina radiaza

Dragostea nu este oarba. Dragostea vede adevarata noastra esenta. Dragostea este transparenta si translucida, realizata si reflectata via stralucitoarelor unde ale gratiei.

Sa fii propria lumina nu inseamna egoism. Stralucirea luminii eului ESTE, la fel cum dragostea ESTE expresia compasiunii empatice pentru cei care observa sclipirea ta. Cu cat stralucesti mai tare, cu atat mai mult cei care se zbat in intuneric vor incepe sa recunoasca ca luminile ce sunt meniti sa fie. Cu cat stralucesti mai tare cu atat mai mult intuneric va fi eliminat.

Putem avea tendinta de a pretinde ca suntem mai mici ori sa reducem marea lumina care este esenta noastra. Aceasta este o strategie distorsionata pentru a se acomoda individualitati, grupuri si campuri marunte care ar putea sustine fiintele umane slabe. Ne putem preface mai mici pentru ca ceilalti sa se simta mai mari, necesari mai puternici.

Suntem, insa, fiinte de lumina. Trupurile noastre emit, la propriu, sute de mii de biofotoni (lumina) in fiecare secunda. Suntem fiinte de lumina si raze de lumina. Sa fii propria lumina  iti permite sa emiti lumina pentru ceilalti. Cand traiesti centrat in inima si cand accepti tot ce se intampla lumina ta straluceste in mod natural. Aceasta lumina autentica le permite si celorlalti sa se vada mai clar, insa numai daca doresc asta.

 

 

Aprecierea pentru contrast

Sa fii propria lumina inseamna si sa apreciezi constrastul. Contrastul este adesea modul in care lumina este recunoscuta ea insasi prin absenta propriei reflectii. Adesea iti cunosti preferintele prin experimentarea a ceea ce nu vrei sau cum nu vrei sa traiesti.

Contrastul nu este ceva ce trebuie sa depasim, sa luptam impotriva sa ori sa rezistam la el. Contrastul poate oferi un spectrum vast de distinctii care iti permit sa alegi constient cu ce doresti sa rezonezi si cum doresti sa alegi sa apari in relatia cu tine insuti si in relatiile cu ceilalti.

Contrastul te poate invata sa recunosti ce se afla in propria inima. Considera ca ai putea sa inveti iubirea neconditionata prin contrastul neexperimentarii sale in copilarie. Poate ca in copilarie totul era conditionat. Poate ca ai codat in holograma ta de iubire ca a fi iubit inseamna sa-ti castigi dragostea. Poate ca afectiunea, rugaciunea si gesturile dragastoase erau primite doar atunci cand obtineai anumite rezultate la scoala sau in intrecerile sportive, sau dupa ce iti indeplineai sarcinile in gospodarie. Dragostea era conditionata si, invariabil, legata de a face nu de a fi. A face pentru dragoste.

Aceasta absenta a iubirii neconditionate creeaza o necesitate de a experimenta iubirea indiferent de ce se intampla. Poate ca ai luat o multime de decizii folositoare in timpul cautarii dupa iubire cu toate acestea s-ar putea sa te simti gol, neiubit, insuficient de bun. Si, apoi, in timp ce te centrasei pe inima ta ai gasit iubirea. Esti iubit neconditionat si ai descoperit un mare adevar: dragostea pe care ai cautat-o atata amar de vreme se afla, acolo, in interiorul tau. Dragostea se afla in tine.

Ia in calcul ca ai putea invata valoarea prieteniei autentice si a loialitatii prin tradare. Sau ai putea invata curajul prin frica sau putea invata puterea dupa ce ai simtit slabiciunea. Contrastul bazat pe ceea ce nu esti te ajuta sa faci distinctii folositoare. Aceste distinctii pot fi folosite, mai apoi, ca trambulina pentru o noua platforma, o noua realitate care sa rezoneze cu adevaratele tale dorinte, cu ceea ce meriti, cu fiinta minunata care esti.

Cand recunosti menirea adevarata a constrastului, acela de indicator, atunci devine o alegere, o optiune, o oportunitate, o posibilitate si o cale de transformare.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu