Cele 5 schimbări principale care apar după trezirea spirituală - Sfatulparintilor.ro
Ultimele

Cele 5 schimbări principale care apar după trezirea spirituală

Sfatulparintilor » Familie-Părinţi » Dezvoltare personala » Cele 5 schimbări principale care apar după trezirea spirituală
schimbări principale care apar după trezirea spirituală
Credit foto: Depositphotos.com

Trezirea spirituală este o călătorie profundă către conștiența de sine și înțelegerea esenței vieții. În urma acestei transformări interioare, se produc schimbări semnificative, redefinind perspectiva și trăirea fiecărui moment. De la redescoperirea autenticității până la conexiunea profundă cu universul, fiecare aspect al vieții capătă o nouă lumină în lumina trezirii spirituale.

Iată cele 5 schimbări principale care au loc după trezirea spirituală:

1. Inima ta este mai deschisă decât era în trecut.

 Și acesta este un mod minunat de trăi, în special pentru oamenii care au funcționat cu inima închisă decenii la rând.

Simți că ți s-a deschis inima, că vrei să oferi altora, să ajuți în orice mod poți, te simți conectat cu cei din jur, simți iubire pentru tot și toate.

Când inima ți se deschide ești din ce în ce mai dispus să o lași să te conducă, nu te mai lași condus de mintea ta, așa cum ai făcut în toți anii în care ai avut inima închisă.

10 semne ca ai intalnit pe cineva din aceeasi familie spirituala

2. Te manifești cu mai multă compasiune pentru cei din jur.

Încetezi să te mai plângi de alții, să-i mai acuzi că îți fac și îți dreg, să îi mai judeci. Înțelegi că fiecare om face cum știe el mai bine, de la nivelul de conștiință la care ne află, că fiecare se descurca așa cum poate el mai bine, de la nivelul său.

Nu te mai simți bine când cei din jur îi critică/ bârfesc pe ceilalți, ci simți ceva de genul „Așa a știut el/ea să facă, la momentul respectiv. Nu mai fi atât de dur cu el/ ea, fiindcă dacă ar fi știut mai bine, ar fi făcut mai bine!”.

3. Te simți mai împământat ca oricând.

După ce ai depășit etapa inițială a trezirii spirituale te simți împământat aici, pe planetă, simți că locul tău este aici, că viața ta umană are un rost, că tot ce ți se întâmplă are un rost. „Cobori” din minte în corpul tău fizic, începi să simți schimbările energetice din corpul tău fizic și începi să aplici în viața ta de zi cu zi, în realitatea fizică, informațiile spirituale pe care le accesezi. Spiritualitatea ta nu mai e doar ceva teoretic, ci devine ceva ce trăiești în viața ta de zi cu zi.

Citeste continuarea: 1 2

Data articol: 17/11/2023