Aluat pizza. Secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre - Sfatulparintilor.ro
Shop

Aluat pizza. Secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre

05 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
aluat pizza - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - supreme-pizza-619133_1280

Aluat pizza. Vrei sa stii cum se prepara un aluat de pizza delicious. Noi am cautat si am gazit secretele unui aluat de pizza ca la pizzeriile celebre. Nu vei mai face niciodata comanda si vei prepara pizza numai in casa.

 

Aluat pizza pentru blat pufos

aluat pizza blat pufos- sfatulparintilor.ro - pixabay_com- pizza-329523

Daca iti place blatul pufos, atunci ti se potriveste acest aluat de pizza.

Pentru a prepara un aluat de pizza pentru blat pufos ai nevoie de:

– 160 ml apa calda

– 2 lingurite drojdie uscata

– 1 lingura zahar

– 500 g faina

– 160 ml bere

– 2 linguri ulei de masline

– 1 lingurita sare

 

Mod de preparare aluat pizza pentru blat pufos

Amesteca apa calda cu drojdia si zaharul si tine deoparte pana cand se dizolva drojdia. Amesteca faina cu sarea si incepe sa incorporezi drojdia, Berea si uleiul de masline. Daca folosesti robotul de bucatarie, framanta 7-8 minute. Daca framanti de mana, trebuie sa amesteci 10 minute.

Aluatul de pizza trebuie sa fie fin si elastic inainte de a-l unge cu putin ulei de masline si a-l lasa la crescut 2-3 ore intr-un castron acoperit cu un prosop.

Cantitatile de mai sus vor fi suficiente pentru 2 pizza cu un diametru de aproximativ  30 cm.

Dupa ce aluatul a crescut, intinde foaia pe masa de lucru, apoi asaz-o in tava si mai lasa-l la crescut 10-15 minute in tava.

Adauga apoi sosul de rosii si topingurile preferate, da la cuptor incins la 180 de grade timp de 20 de minute sau pana cand blatul pufos se rumeneste bine.

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 2 3

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu