Ingrediente:
Gaina de tara
legume,
un morcov,
o ceapa,
pastarnac
2 cartofi,
patrunjel
Va prezentam o reteta delicioasa si foarte usor de preparat. In plus este potrivita pentru o zi de post in care este dezlegare la peste.
Ingrediente: 1 punga paste floricele 400 g branza sarata 4 oua Preparare: Fierbem pastele, le clatim cu apa rece, le amestecam cu branza rasa si cu ouale si apoi le dam la cuptor pana se rumenesc putin. Sunt delicioase
INGREDIENTE 3 kg conopida 1,5 kg zahar 1,5 l otet alb 1 cana apa 3 linguri sare neiodata 1 varza 5 gogosari 1 lingura boabe de mustar MOD DE PREPARARE Se spala conopida,se rupe buchetele se pune in borcan.Se
Ingrediente: 3 kg caise curatate si spalate 1,5 kg zahar 2 plicuri gel-fix 2in 1 Preparare: Curatam caisele si le spalam . Amestecam 3-4 linguri de zahar cu continutul plicurilor de gel-fix si apoi cu caisele trecute prin blender.
Blat: 8 oua 8 linguri de zahar 2 linguri de ulei 1 plic de praf de copt 9 linguri faina 2 linguri cacao Crema: 2 plicuri crema de vanilie dr oetker 500 ml lapte 1/2 plic gelatina 4 -5 linguri
3 dovlecei 4 morovi potriviti 2 cepe piper boabe 2 cesti de otet 4 cesti de apa 1 lingurita de sare mare 2 linguri de zahar 1 lingura picant fix dulce acrisor putin marar uscat Spalam legumele si le taiem
Ingrediente: 3 kg gogsari ,300 g mustar simplu ,250 ml ulei ,250 ml otet, 300 g zahar , 1 lingurita piper boabei , 3-4 foi de dafin
Ingrediente: 200 ml lapte 75 g unt 350 g faina 1 ou 1 plic drojdie uscata busuioc si rozmarin sare pentru aluat Umplutura: 1 ceapa sare 4 sau 5 rosii mici 1 dovlecel 1 ardei gras rosu 100 g cascaval
Ingrediente
Blatul
4 oua
5 linguri de zahar
5 de faina (pline)
1 jumatate pachet de praf de copt
2 linguri ulei
1 esenta vanilie sau zahar vanilinat
Ingrediente 4 oua 5 linguri de pesmet 5 linguri de zahar 300 ml frisca Mod de preparare Sirop 1 cana de zahar se fierbe impreuna cu o cana de apa si apoi adaugam 1 esenta de vanilie .
Blat : 4 oua , 4-5 linguri de faina, 4 linguri de zahar, 2 linguri de ulei , 1/2 praf de copt . Separam ouale ,albusul il spumam cu zaharul ,adaugam galbenusurile si uleiul apoi faina cernuta impreuna cu prafuld
Ingrediente Blat: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina 1 /2 praf de copt 1 lingura de cacao Crema: 1 plic crema de ciocolata, 250 ml lapte, 3- 4 linguri de zahar in functie de cat de