Shop
Ultimele 100 de articole

Mama Ambitioasa & Experta – Fara griji & Pioniera

Trăiesti maternitatea ca pe o provocare, doresti să vezi progresul copilului tau, urmărindu-i evolutia fizică si intelectuală.
Cresterea unui copil este un job profesionist, care necesită disciplină si planificare. De aceea, esti foarte disciplinata si ai metodică.
Doresti tot ceea ce este mai bun pentru dezvoltarea copilului si esti la curent cu toate noile descoperiri in domeniu.
Copilăria este o trecere spre adultul care va deveni, de aceea esti constienta ca toate etapele de dezvoltare ale copilului sunt o treapta in evolutia lui ca si adult si investesti in educatia lui.
Copilul tau vrei sa fie cel mai bun, desi nu admiti acest lucru iti doresti sa fii recunoscuta si admirata pentru felul in care a crescut.
! Ai grija sa nu exagerezi cu exigenta, incearca sa ii dai mai multa libertate si sa fii mai ingaduitoare cand greseste.

Te bucuri de fiecara etapa a cresterii copilului tau, ii observi îndeaproape evolutia si dezvoltarea, îl incurajezi sa aiba o personalitate veselă, sa fie sociabil si te preocupi mereu ca acesta să fie fericit.
Iti place sa fii parte din lumea lui, jocurile sale, vrei ca el sa fie lipsit de constrangeri, sa piardă nici o experienta folositoare si sa fie autonom.
Tu crezi ca un copil trebuie sa se dezvolte liber, în ritmul său si în armonie cu mediul în care trăieste.
Desi esti mama, nu renunti la propria independentă, îti trăiesti maternitatea fără constrangeri si iti dorești ca el sa devina o persoana autonoma.
! Trebuie sa ai grija sa nu ii dai prea multa libertate si astfel copilul tau sa devina un rasfatat si sa nu tina cont de reguli.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu