Shop
Ultimele 100 de articole

Mama Ambitioasa & Experta – Calda & Prudenta

Trăiesti maternitatea ca pe o provocare, doresti să vezi progresul copilului tau, urmărindu-i evolutia fizică si intelectuală.

Cresterea unui copil este un job profesionist, care necesită disciplină si planificare. De aceea, esti foarte disciplinata si ai metodică.

Doresti tot ceea ce este mai bun pentru dezvoltarea copilului si esti la curent cu toate noile descoperiri in domeniu.

Copilăria este o trecere spre adultul care va deveni, de aceea esti constienta ca toate etapele de dezvoltare ale copilului sunt o treapta in evolutia lui ca si adult si investesti in educatia lui.

Copilul tau vrei sa fie cel mai bun, desi nu admiti acest lucru iti doresti sa fii recunoscuta si admirata pentru felul in care a crescut.

! Ai grija sa nu exagerezi cu exigenta, incearca sa ii dai mai multa libertate si sa fii mai ingaduitoare cand greseste.

Esti stapana unei case zgomotoase, iti plac familiile mari, iti place sa ii aduni pe toti in jurul mesei si sa gatesti pentru ei.

Crezi ca o familie fara copii e ca o primavara fara flori, trebuie sa existe intotdeauna un copil în casă, pentru că „aduce bucurie”.

Îti vezi copilul ca avand o nevoie permanenta de îngrijire si afectiune. Vrei sa iti protejezi puiul cat mai mult si daca ai putea l-ai feri de toate pericolele si riscurile.

Vrei să fii o mamă bună si mereu aproape de copii ei. Esti devotată in asa masura incat mereu te sacrifici, dar acest lucru nu te supara, ci te împlineste.

! Dar fii atenta sa nu exagerezi cu grija si sa iti sufoci copilul. El are mare nevoie de libertate pentru a cunoaste lumea din jurul lui pe cont propriu.

Afla si tu ce fel de mama esti

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu