Shop
Ultimele 100 de articole

Preșcolari/Jucarii pentru copii

jocuri Lego pentru fete

Cele mai bune jocuri Lego pentru fete: iată ce poți face cadou fiicei tale de Crăciun

Brandul Lego ne surprinde mereu cu propuneri inovatoare și distractive în prezentările pieselor sale de construcție. Cu fiecare lansare, aceștia acoperă diferite teme care reprezintă cele mai actuale tendințe din zona copiilor.

detalii
cumpărăm jucării

Regândim Sărbătorile sau cumpărăm jucării încă de pe acum

În acest an, din cauza crizei lanțurilor de aprovizionare, multe cadouri de Sărbători vor fi cumpărate din timp, încă din aceste luni de toamnă.

detalii
Lego Ninjago

Lego Ninjago sărbătorește aniversarea de 10 ani

Sărbătorirea aniversării de 10 ani a Lego Ninjago contină. Această nouă tematică a Lego a fost lansată în 2011, fiind prima serie cu tematică ninja de când Lego Ninja a fost scoasă de la vânzare în 2000. Pentru cei care sunt fani ai lumii Lego Ninjago, acest an aniversar special a venit doar cu surprize menite să îi încânte.

detalii
sfatulparintilor_lego_daniel-cheung-B7N0IjiIJYo-unsplash

LEGO – unul din cele mai râvnite jocuri pentru copii

Alegerea unui joc instructiv și amuzant, care să fie pe gustul copilului tău, poate fi o adevărată provocare. Chiar dacă e vorba despre proprii copii și iei în calcul criterii obiective de selecție, cum ar fi vârsta, sexul, tipul de joc sau suma de bani pe care o ai la dispoziție, tot vei avea la dispoziție o multitudine de variante din care să alegi.

detalii
Jucarii copii emag.ro

Cum să alegi jucăriile potrivite pentru copii?

O zi de naștere, Moș Crăciun, o realizare specială, care merită premiată… Sunt câteva din ocaziile în care copiii devin protagoniști și se aleg cu cadouri.

detalii
cele mai potrivite jucarii pentru bebelusi

Cum alegi cele mai potrivite jucarii pentru bebelusi? Reguli si sfaturi utile (P)

Una dintre cele mai mari provocari pentru proaspetii parinti tine de alegerea celor mai potrivite jucarii pentru cel mic, mai ales in primii ani de viata ai micutului.

detalii

Jucarii educative pentru copii – ce cadouri le oferim celor mici? (P)

Ce jucarii educative pentru copii este mai bine sa le oferim celor mici? Cum alegem jucarii educative pe grupa de varsta? Care sunt cele mai interesante jucarii educative pentru 4 ani, sau cele mai potrivite jucarii educative pentru 5 ani?

detalii
Jucării potrivite pentru cei mici - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- boys-286245_1920

Jucării potrivite pentru cei mici – de ce jucării au nevoie (P)

Alegerea jucăriile pentru cei mici a devenit o misiune dificilă pentru părinții care trebuie să acorde importanță fiecărui detaliu în parte.

detalii
Ghid pentru alegerea jucariilor pentru copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com- child-girl-grass-189860

Ghid pentru alegerea jucariilor pentru copii – in functie de varsta (P)

Jucariile sunt accesoriile ideale pentru cei mici in primii ani de viata. Create cu scopul de a-i dezvolta pe cei mici si de a-i ajuta sa isi exprime gandurile, alegerea jucariilor potrivite nu este o misiune usoara pentru adulti, avand in vedere criteriile pe care sunt nevoiti sa le respecte.

detalii

La Nicoro este Ziua copilului in fiecare zi! Hai la joaca impreuna cu cei mici

Da, Ziua copilului a fost pe 1 iunie. Dar stiai ca multe tari au alte date in care sarbatoresc copilul? De exemplu, in Noua Zeelanda se serbeaza in prima duminica din luna martie, iar in Regatul Unit si in Spania, in a doua duminica din luna mai.

detalii