Shop
Ultimele 100 de articole

Cele mai bune jocuri Lego pentru fete: iată ce poți face cadou fiicei tale de Crăciun

24 noiembrie 2021, , Vizualizări:
jocuri Lego pentru fete

Brandul Lego ne surprinde mereu cu propuneri inovatoare și distractive în prezentările pieselor sale de construcție. Cu fiecare lansare, aceștia acoperă diferite teme care reprezintă cele mai actuale tendințe din zona copiilor. De aceea vom căuta cel mai bun joc Lego pentru fete, unde vom descoperi o lume minunată de posibilități care vizează dezvoltarea creativă a celor mici.

Piesele Lego acum tradiționale care se întrepătrund sunt adaptate la cele mai noi din filme, desene animate și teme variate, menținând în același mod linia pedagogică a stimulării timpurii, stabilind o paralelă între actul de a juca și conștientizarea spațială, raționamentul matematic, capacitatea de rezoluție, creșterea concentrare și creativitate.

Set Lego Castelul de gheață strălucitor al Elsei

Blockbusterul Frozen inspiră această prezentare Lego, care constă din 292 de piese construibile. Recreează frumosul castel de gheață, complet cu sanie, scară secretă, decor și multe alte accesorii. Include miniaturi Elsa, Anna și Olaf.

Set Lego Friends Casa Oliviei

Această casă de păpuși conține 4 camere mobilate, precum și o grădină și o zonă de curte, recreând casa Oliviei și a familiei ei. Există un total de 695 de piese de asamblare cu mini accesorii frumoase pentru casă care vă vor surprinde.

Set Calendar Advent Lego Friends

Amplasat în preajma Crăciunului, prezintă aventurile de vacanță ale Miei și Ewa. Conține 24 de cadouri în miniatură închise în propriile compartimente pentru fiecare zi a calendarului decembrie. Include sanie, căprioară, șemineu și un pom de Crăciun. Economic, cu 228 de piese.

Set Lego Friends Iepuraș cu pui

Ideal pentru fetițe, acest set Lego Friends recreează o grădină unde o mămică iepure a dat naștere la doi iepurași. Cea mică îi poate ajuta să bea din bineron, să le dea morcovi și ridichi din grădina de legume pentru a îi ajuta să crească puternic. Au o cămăruță mică cu adăpătoare și mai multe accesorii de care fetița ta să se bucure.

Set Lego Friends Stephanie

Această mică casă pe plajă cu două etaje este plină de recreere. Are 369 de piese cu accesorii care decoreaza fiecare încăpere, repartizate pe doua nivele decorate cu mini electrocasnice și chiar și o placa de windsurf. Include figurine cu Stephanie și Kate.

Set Palatul submarin al Prințesei Ariel

Susținut de brandul Disney vine frumosul castel micuța sirenă Ariel. Conține 379 de piese, inclusiv o grotă secretă, un dressing, trapă și tobogan. Microfon, pian, trident și diverse mini accesorii o însoțesc pe protagonista și pe prietenii ei de nedespărțit.

Set Lego Friends Farul Heartlake

Un spațiu pe debarcaderul fantastic, care include farul și o înghețată unde Stephanie și Kate vor trăi mari aventuri. Plin de posibilități și culoare grozavă, într-un total de 473 de piese care au doc, barcă și stâncă.

Set Lego Juniors

Mic, dar frumos joc de construcție pentru fete între 4 și 7 ani. Este format din 150 de piese pentru a construi un castel cu tobogan si diverse accesorii pentru printesa si pisica ei. Vine într-o cutie roz pentru a păstra conținutul.

Set Lego Friends Hearlake Shopping Mall

Set de constructii Lego frumos, cu un decor complet care evoca un centru comercial pe plaja. Vine cu mai multe personaje, decor și vehicul rustic, printre peste 1120 de piese cu posibilități infinite de joc. Foarte recomandat pentru distracție și decor.

Set Lego Duplo Cutie de distracție de lux

Alternativa de inițiere pedagogică pentru fete între 12 luni și 5 ani. Are 95 de piese cu numere și culori strălucitoare care prezintă figuri de păpuși și animale mici. Cutia de plastic este decorativă și foarte practică pentru depozitarea componentelor.

Set Lego Duplo Castelul regal al Sofiei Întâi

Prințesa Sofia, unul dintre personajele momentului, sosește cu frumosul ei castel. Mari și colorate, cele 87 de piese ale sale sunt dimensionate pentru siguranța fetelor între 24 de luni si 5 ani. Spații, accesorii și figurine.

Set Lego Friends Parc de distracții

Mini parc de distracții complet cu roller coaster, roată Ferris, turn în cădere liberă, cabină de intrare și zonă de odihnă. Emma, ​​​​Andrea, Matthew și Naya, personaje care le vor însoți pe fetele între 8 și 12 ani cu cele 1124 de piese ale lor.

Cuvinte cheie:

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.