Shop
Ultimele 100 de articole

Horoscop special: Razboinicul MARTE in sensibilul RAC din 23 aprilie 2021. Schimbare MAJORA pentru stabilitatea si siguranta ta!

20 aprilie 2021, , Vizualizări:
marte in taur 2021

Marte in Rac pentru Leu

Este o perioada in care iti prinde bine sa stai cu capul mai coborat si sa fii o prezenta mai discreta, draga Leule. Ceva ce te preocupa, un proiect sau mentinerea sanatatii, iti solicita sa directionezi energia in acea directie si nu spre exterior. Marte in Rac te ajuta sa tai vechi legaturi si sa meditezi. Urmatoarele sase saptamani sunt o perioada de recuperare si vindecare, draga Leu. Si sexul ilicit poate aparea daca poti avea acces la el.

Retrage-te din agitatia curenta a vietii si reflecta mai profund. Vezi ce schimbari trebuie facute care sa iti serveasca mai bine pentru fundatia de stabilitate pe care ti-o construiesti. Analizeaza ce ai fi putut sa faci diferit si invata din greselile tale. Da-ti momente dese de odihna si de iertare. De sine si a altora. Si Venus a schimbat semnul si este acasa in Taur unde se intalneste cu Uranus dupa 80 ani ! Iata ce inseamna pentru zodia ta !

Marte in Rac pentru Fecioara

 Pregateste-te sa opresti barierele pe care le-ai avut de a-ti implini o ambitie sau un vis drag, Fecioara ! Marte in Rac este o perioada foarte sociabila pentru tine, ce te initiaza intr-un cerc exclusivist. Daca implinirea unui vis inseamna sa te deconectezi social si sa refuzi invitatii, este in regula si asa. Cheia este sa te focusezi pe ce conteaza mai mult pentru tine si sa te decizi unde vrei sa apartii. Lucrezi acum sa castigi o intrare si un loc!

Nivelul tau de carisma este foarte ridicat si te simti capabil sa socializezi din plin. Foloseste aceasta energie pentru a face noi conexiuni si contacte ce te pot ajuta in cariera. Fii in legatura cu oameni ce gandesc ca tine, ce sunt la acelasi nivel cu tine, de la care poti invata, cu care poti lucra, coopera si care simti ca te inteleg. Fereste-te de orice fel de discutii contradictorii cu prieteni si evita cu orice pret sa revii cu atentia spre trecut. Si Venus a schimbat semnul si este acasa in Taur unde se intalneste cu Uranus dupa 80 ani ! Iata ce inseamna pentru zodia ta !

Marte in Rac pentru Balanta

Marte in Rac te pune la carma, draga Balanta ! Focusul tau este pe statusul tau, pe obligatii si pe rolul pe care il joci in ochii altora, fie ca e vorba de capul familiei, de seful companiei sau de persoana care se ocupa de contracte la job. Pregateste-te pentru responsabilitati crescute. A prelua fraiele pe o zona poate face minuni pentru cariera ta, crescandu-ti vizibilitatea si ajutandu-te sa iti atingi obiective ambitioase.

Nu e timp de pierdut. Fereste-te de certuri cu superiorii. Ar fi si pacat pentru ca ai muncit din plin si esti pregatit sa fii in lumina reflectoarelor. Nu fii timid si nu te ascunde in umbre. Esti gata sa fii vazut in toata gloria ta. Fa miscari curajoase, asuma-ti riscuri si mergi dupa aur. Stralucesti asa de tare incat nu se poate sa nu fii vazut. Este timpul pentru urmatorul tau nivel. Si Venus a schimbat semnul si este acasa in Taur unde se intalneste cu Uranus dupa 80 ani ! Iata ce inseamna pentru zodia ta !

Marte in Rac pentru Scorpion

Marte in Rac te pune intr-o dispozitie de aventuri. Este timpul sa iti faci viata sa fie mai mare si mai tare, draga Scorpion ! Marketingul, relatiile publice, publicarea de materiale scrise te pot evidentia si iti poti face vocea auzita. Urmatoarele sase saptamani iti vor da si energia de a aborda un aspect legal. Ai si o chemare spre calatorie ? O plecare in strainatate te va lasa cu un set puternic de amintiri minunate.

Poti fi dominat mult de o anumita idee in urmatoarele sase saptamani dar incearca sa nu bati oamenii la cap cu asta. Te simti plin de energie si neobosit si sigur nu ai chef sa stai intr-un singur loc. Acum este timpul sa faci tot ce poti pentru tine cu aceasta energie ca sa inveti lucruri noi si sa intalnesti oameni noi. Nu pierde timpul concentrandu-te pe detalii nesemnificative. Fa un pas in spate si priveste intreaga imagine, las-o sa te inspire. Si Venus a schimbat semnul si este acasa in Taur unde se intalneste cu Uranus dupa 80 ani ! Iata ce inseamna pentru zodia ta !

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3

Cuvinte cheie: ,

seo
Gradinita
Blossom Salon
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.