Pana in 1922 existau 148 de descoperiri stiintifice majore care au fost descoperite in asemenea mod; iata doar cateva exemple:
– teoria evolutiei (Darwin si Wallace);
– teoria calculului (Newton si Leibniz);
– fractiile zecimale (3 persoane);
– petele solare (in 1611, de 4 persoane);
– legea conservarii energiei (in 1847, de 4 persoane);
– nava cu aburi (de 4 persoane);
– telescopul (de 9 persoane);
– termometrul (de 6 persoane).
Este oare posibil ca cele mai importante descoperiri ale lumii sa se fi facut exact in acelasi timp, de catre mai multe persoane, care nu erau in legatura una cu cealalta? Sa fie doar o simpla coincidenta?
Este greu de crezut ca persoane, in special cand vorbim de oameni care au trait in urma cu cateva sute de ani, au descoperit acelasi lucru, in aproximativ acelasi timp. Imagineaza-ti doi oameni izolati din punct de vedere geografic unul de celalalt lucrand la rezolvarea aceleasi probleme. Se confrunta cu exact aceleasi dileme, iar gandurile lor plutesc in jurul aceluiasi camp mental colectiv plin cu informatii care acum sunt usor accesibile celor care doresc sa rezolve aceeasi problema. Ideea mentalului colectiv care contine informatii comune a intrat in atentia unor prestigiosi oameni de stiinta, printre care se numara Dr. Amit Goswami, Dr. John Hagelin si Dr. Michio Kaku.
Horoscop 2025. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Venus în Vărsător 7 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. Cum se transformă prietenia și relațiile?