Shop
Ultimele 100 de articole

Trezirea: 5 sfaturi ca sa traiesti in coerenta inimii

24 februarie 2016, , Vizualizări: ...
inima - sfatulparintilor.ro - pixabay_com

Planeta noastra trece prin transformari continue pe care le simtim mai mult sau mai putin. Una dintre ele este trecerea accelerata a timpului. De asemenea, pot aparea anxietati in legatura cu viitorul, avand in vedere multitudinea de optiuni. In ciuda stresului si a haosului provocat de modificarile climatice, de instabilitatea economica si de lipsa securitatii la nivel global, oamenii par a se uni, intr-un grup plin de speranta si optimism.

 

Aceasta speranta este rezultatul unor calitati venite din inima: aprecierea, fericirea, grija, compasiunea. Aceste calitati se intaresc prin:

– practici spirituale, precum meditatia, rugaciunea.

– conexiuni inima-inima cu alte persoane dinauntrul sau din afara familiei.

– participarea la intruniri religioase, sociale, umanitare.

 

 

Iata 5 sfaturi care te ajuta sa traiesti in coerenta inimii.

 

 

  1. Apreciaza orice lucru intalnesti si traieste pozitiv emotiile.
  2. Genereaza emotii pozitive inainte, in timpul si dupa activitatile pe care le prestezi sau a intalnirilor pe care le ai, pentru a creste bogatia experientelor de viata.
  3. Fii grijuliu, insa nu in exces, fata de tine si de ceilalti oameni.
  4. Pazeste-te de proiectiile negative in legatura cu propria-ti persoana, in legatura cu alte persoane sau cu viitorul.
  5. Fii obiectiv in ceea ce priveste diferitele probleme cu care te confrunti. Vin din tine? Sau apartin altcuiva? Concentreaza-te pe zona inimii, traieste emotii si atitudini pozitive. Asculta-ti inima pentru a gasi solutii.

 

 

Nu te astepta ca practicand aceste metode sa vezi rezultate imediat, insa te poti obisnui cu ele. Iar schimbarea opticii iti va aduce schimbarea modului de perceptie. Traind in coerenta inimii vei resimti imbunatatiri ale abilitatilor cognitive, functionarea eficienta si armonioasa a sistemului cardiovascular, a sistemului nervos si a celui hormonal, inclusiv a sistemului imunitar.

 

Prin coerenta cu inima, inima si creierul se vor “alinia”, campul electromagnetic al organismului va trimite unde coerente catre Univers, care vor avea ca rezultat cresterea perceptiilor obiective si intuitive.

 

Atunci cand nu esti in coerenta cu inima vei resimti senzatii de stres, coplesire, anxietate, incertitutine, teama si vei trimite in Univers semnale haotice, incoerente. Ca rezultat, vei primi raspunuri stresante si emotii negative.

 

 

Sursa: heartmath.org

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Organic India
Disney
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu