Ingrediente
Carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, untdelemn, lamiie, masline, patrunjel tocat, unt.
Incepeti in mod corect Pentru a avea plante sanatoase, asigurati-va ca le oferiti conditiile optime de crestere. Pentru majoritatea legumelor, acest lucru inseamna soare di plin cel putin 6 ore pe zi. Daca aveti un sol slab, imbunatatiti-l cu ingrasamant
Reteta 1. BRUSTUR : a) cataplasme cu sucul obtinut din radacina proaspata ; b) decoct din 10-15 g radacina proaspata la 200 ml de apa ; se fierb 10-15 minute la foc moderat, se lasa sa se raceasca pana la caldut, se strecoara,
Ingrediente blat:
5 oua,
125 g zahar,
2 linguri ulei,
5 linguri rase faina,
esenta de vanilie,
un praf de sare,
ngrediente blat alb: 5 oua, un praf de sare, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, esenta vanilie.
Blat cacao: 5 oua ,5 linguri zahar, 4 linguri de faina, o lingura varfuita de cacao, un praf de sare, esenta de vanilie.
Ingrediente blat: 5 galbenusuri, o cana de zahar, 200 g unt sau margarina, o esenta de vanilie, o cana de lapte, doua cani rase de faina, un praf de copt, 2 linguri de cacao
Crema: 3 plicuri cu praf de budinca vanile, 12 linguri de zahar, 1 l de lapte, 50 g unt
Ornare: cca 500 g capsune
Ingrediente:
Blat biscuiti: 300 g biscuiti Petit Beurre, 250 g unt, o esenta de rom, 200 g crema de ciocolata (tip Finetti)
Crema: un iaurt mare de capsuni, 3-4 linguri de smantana, un plic (90 g) de zahar pudra vanilat, 2 pliculete de geletine (20 g), 250 g capsune intregi
Ingrediente:
Blat alb: 4 oua, 4 linguri de zahar, 4 linguri de faina, esenta de vanilie, un praf de sare
Blat cafeniu: 4 oua, 4 linguri de zahar, 3 linguri de faina, 2 linguri de Nesquik, un praf de sare
Crema roz: 6 linguri de amidon alimentar, 200 ml lapte, 250 ml sirop natural de cirese, 50 g unt, zahar daca se doreste mai dulce
Cantitati: 5 oua, 5 linguri de zahar, 5 linguri de faina, 2 linguri de ulei, doua lingurite de praf de copt, esenta de vanilie, un praf de sare
Cantitati crema: un plic de budinca de capsuni, 350 ml lapte indulcit cu 5 linguri de zahar, 75 g unt sau margarina
Crema ciocolata:100 g ciocolata neagra de menaj, 2 linguri de frisca lichida
Sa va spun ce am avut eu pofta sa mananc si atat de mult i-a placut Biancai, in afara de faptul ca este foarte sanatos este si foarte gustos.
Avem nevoie de 4 mere (asta pentru 3 portii), scortisoara si nuci macinate, zahar, unt
Andreea Runceanu, roscata cu vioara de la trupa Amadeus, se pregateste zilele acestea sa-l aduca pe lume pe cel de-al doilea copil al ei. Tot baiat. Cantareata marturiseste in acest interviu acordat in exclusivitate pentru Sfatul Parintilor ca
Nu trece nici un minut ca micul meu explorator sa nu descopere un obiect nou pe care sa-l studieze,sa-l guste ,sa-l dezmembreze. In bucatarie este atras ca un magnet de dulapul cu detergenti si de suportul de cutite,in sufragerie vrea
Chiar daca afara inca e frig, e bine sa ne informam si sa ne pregatim din timp ca sa ne putem bucura din plin de primavara care sta sa vina, fara astenie si toate inconvenientele acesteia. Astenia de primavara nu
Un subiect care mi-a placut si pe care vreau sa il impartasesc cu voi. Talentul este o dezvoltare superioara a aptitudinilor, ce se datoreaza in exclusivitate zestrei genetice. Specialistii spun insa ca talentul nedescoperit la timp sau prost gestionat se
Ne este greu sa socializam pentru ca ne impotmolim intotdeauna de teama de nu gafa.I se poate intampla oricui.Esti invitata la o cina simandicoasa,darami o vaza de cristal scumpa,spui o tampenie sau calci vreo doamna pe pantof.Iata cum putem repara
Ingrediente
Aluatul:350 g faina, 150 g zahar, 100 ml lapte, un ou, 20 g drojdie, un virf de lingurita sare, coaja de lmiie Fructe: 1 kg prune, visine, caise, mere sau piersici, 50 g gris sau pesmet, 1/2 lingurita scortisoara macinata sau un plic cu zahar vanilat.
– contra caderii parului: 2 linguri ulei de masline + 1 galbenus de ou + cateva picaturi de lamaie (o fiola de vitamina C care intareste parul); apoi, omogenizate se aplica pe parul curat, se acopera cu o casca de
Este mai greu cand borsul se prepara pentru prima data. Hai sa pregatim cele necesare. – un vas de pamant de circa 15 litri este cel mai potrivit – o putinica din lemn de fag, merge si asta –
Ingrediente
Aluatul: 750 g faina, 250 g unt, 250 ml smintina, 100 g zahar, 2 oua si un galbenus, un plic praf de copt, coaja rasa de lamiie. Umplutura: 1 1/2 kg mere, 75 g gris, 150-200 g zahar, o lingurita scortisoara macinata.
1. Apa sarata Cu ajutorul apei sarate putetii trata rinita alergica, astfel poti prepara apa sarata calduta, punand 2-3 linguri de sare neiodata sau sare de mare la 1 litru de apa si se fierbe 20 minute, se trage