Sa-ti vezi bebelusul tensionat, nervos, nu este lucru usor. Inainte de a intra in panica, gandeste-te insa ca manifestarile sale sunt o dovada a faptului ca acesta incearca sa inteleaga si sa reactioneze la lumea din jur. De asemenea, parcurge si articolul de mai jos pentru a afla care sunt cele mai cunoscute motive pentru care bebelusii pot deveni nervosi, precum si ce putem face pentru a-i ajuta sa se calmeze mai usor. Nu in ultimul rand, este important sa stii si ce ar trebui tu sa faci pentru a reusi sa ramai calma cand observi ca al tau bebelus este nervos, astfel incat sa nu ajungi sa-i transmiti din tensiunile tale.
Bebelusul incearca sa ne transmita ca are anumite nevoi
Psihologii sunt de parere ca, desi primele „crize emotionale” ale copilului vor fi evidente cam intre 12-18 luni, inca din primele luni de viata ale bebelusului vom fi martore la tot felul de manifestari de nervozitate ale acestuia.
Cele mai multe dintre ele sunt legate de incercarea bebelusilor de a ne transmite ca ceva nu este in regula, ca au nevoie de noi pentru a-si redobandi starea de confort. Sa vedem care sunt cele mai cunoscute motive ce pot sta la baza starilor de nervozitate ale bebelusului, in primele sale luni de viata:
• Bebelusului ii este foame.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.
Acum sunt citite aceste articole
Horoscop 2025. MUTĂRI astrale MAJORE! Previziuni astrologice complete pentru toate zodiile
Venus în Vărsător 7 decembrie 2024 – 2 ianuarie 2025. Cum se transformă prietenia și relațiile?