Sistemul de prindere
Pentru a fi sigura ca bebelusul nu aluneca din scaunul de masa este indicat sa te asiguri ca este prins in mod adecvat cu ajutorul centurilor de siguranta. Unele masute sunt dotate cu un cioc de plastic, pozitionat intre piciorusele bebelusului si care are rolul de a impiedica alunecarea acestuia. Nu lasa niciodata pe copilas dezlegat in scaunul de masa deoarece exista riscul sa pice sau sa alunece intr-un moment de neatentie din partea ta. De asemenea, este important sa nu il lasi pe bebelus sa se ridice in picioare in scaunul de masa, chiar daca esti aproape.
Supraveghere permanenta
Un ultim sfat pe care ti-l oferim cu privire la utilizarea scaunului de masa este supravegherea permanenta. Nu il lasa niciodata singur pe bebelus in scaunul de masa, chiar daca este prins cu ajutorul centurilor de siguranta. La aceasta varsta, copilasii sunt imprevizibili si chiar intr-o fractiune de secunda cel mic se poate accidenta sau lovi. Asadar, noi te sfatuim sa il supraveghezi in permanenta in timpul mesei.
Acestea au fost recomandarile cu privire la folosirea scaunului de masa pentru bebelusi. Acest produs este extrem de util si poate fi folosit atat pentru bebelusii mici (6 luni), cat si pentru copilasi mai mari (3-4 ani). Este indicat sa stii ca pe piata exista o serie de modele la care ai putea apela, fiecare avand anumite caracteristici si facilitati de care ai putea beneficia. Asadar, inainte de a alege un scaun de masa, verifica piata si asigura-te ca ai ales modelul cel mai potrivit pentru tine si mica ta minune.
Citeste continuarea: 1 2
Urari de Craciun. 100 de mesaje de Craciun pentru iubit/iubita, familie si prieteni
HOROSCOPUL CRACIUNULUI 2024. Cum iti este CRACIUNUL in functie de ZODIE?
Ce inseamna cand versi cafeaua