Cu totii ne dorim ce este mai bine pentru viitorul nostru copil. Cu totii facem sacrificii si incercam, de-a lungul timpului, sa-i dam cat de mult putem incepand cu afectiune si terminand cu lucruri care ii pot face viata mai frumoasa si mai usoara.
Dar, mai presus de orice, cu totii ne dorim un copil sanatos care, daca s-ar putea, sa nu sufere nici macar o data de o durere de masea sau de febra. Si bineinteles ca tot la sanatatea si la binele lui ne gandim si atunci cand decidem sa-i recoltam celule stem la nastere.
Punem intrebari si aflam ca celulele stem pot salva viata, ca sunt folosite in tratareaa peste 80 de boli de sange si ca in viitor vor putea fi chiar multiplicate. Dar, inainte de a lua o decizie finala mai punem o intrebare: cum se folosesc aceste celule stem, ca doar nu le inghitim ca pe o pastila? Raspunsul vine imediat: este o procedura care presupune mai intai chimio sau radio terapie dupa care, are loc transplantul de celule stem. Si curiozitatea noastra merge si mai departe… Si care este rata de supravietuire dupa transplant? Iata o intrebare la care ne dorim cu totii cat mai multe raspunsuri pentru ca, practic, aceasta este dovada eficientei deciziei pe care o luam pentru copilul nostru.
Afla mai multe date despre o statistica facuta publica in luna iulie, referitoare la supravietuirea post-transplant cu celule stem, pe CeluleStem.ro.
RETROGRADUL lui MERCUR din 25 NOIEMBRIE poate AGITA aceste 3 ZODII
Lecția DIVINA pe care fiecare ZODIE trebuie să o ÎNVEȚE înainte de 2025