Soy Luna, din 16 mai la Disney Channel - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Soy Luna, din 16 mai la Disney Channel

11 mai 2016, , Vizualizări: ...
Primul episod Soy Luna va fi difuzat in premiera pe 16 mai la 18:00 la Disney Channel.

Da, ziua cea mai a sosit in sfarsit! Dupa cateva luni de asteptare, primul episod Soy Luna va fi difuzat in premiera pe 16 mai la 18:00 la Disney Channel, aducand publicului un nou serial pentru adolescenti produsa in America Latina, in colaborare cu Disney Channel Europa, Orientul Mijlociu & Africa. “Suntem extrem de entuziasmati ca putem anunta in sfarsit difuzarea mult asteptatului serial pentru adolescenti in 2016. Suntem foarte mandri de atractivitatea si calitatea a programului, precum si de impactul mare pe care estimam ca il va avea asupra publicului,” a declarat Cecilia Mendonça, Vice Presedinte si General Manager al Disney Channels Latin America, The Walt Disney Company Latin America. „Soy Luna este o idee originala 100% pe care noi am conceput-o si care se adreseaza unui public larg, international. Publicul se bucura deja de Soy Luna prin intermediul altor platforme de socializare, albume si in mediul comercial.”

 

Trailerul poate fi vazut aici.

 

 

Pe canalul official de YouTube Disney Romania  vizitatorii pot urmari o versiune speciala a cantecului “Alas” interpretat de Karol Sevilla si Ruggero Pasquarelli in Magic Kingdom.

 

Soy Luna are premiera pe 16 mai si va fi difuzat in fiecare zi de luni pana vineri de la ora 18:00 la Disney Channel.

 

 

 

Prezentare Soy Luna:

 

Luna este foarte fericita atunci cand este pe role. Ea locuieste impreuna cu familia ei in Cancun, Mexic. Acolo merge la scoala, are grupul ei de prieteni si adora sa mearga pe patine cu rotile. Insa viata ei se schimba cand parintilor ei li se ofera un loc de munca in Buenos Aires, Argentina, unde trebuie sa se mute intreaga familie. Astfel, Luna trebuie sa faca fata unui oras mare, unor noi prieteni, intr-o scoala dintr-o zona selecta a orasului, intr-un mediu care nu ii va fi prietenos. Luna se refugiaza in pasiunea ei pentru patine cu rotile si descopera astfel un nou univers pe role, Jam & Roller, datorita caruia va reusi sa se simta ca acasa in noul oras. Cu determinare, entuziasm si noua ei dragoste pentru mersul pe patine cu rotile, va descoperi astfel dansul pe role datorita caruia va cunoaste prieteni noi, va intalni prima ei iubire si va descoperi cine este cu adevarat.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu