Shop

Serile copiilor la Teatrul de Opereta

08 aprilie 2011, , Vizualizări: ...

Teatrul National de Opereta "Ion Dacian" anunta cu bucurie ca proiectul "Seriile copiilor la TNO", o propunere pe care teatrul o adreseaza spectatorilor cu familii, continua si in luna aprilie! In fiecare sfarsit de saptamana, parintii pot veni la spectacolele TNO insotiti de cei mici, care pot participa, pe durata spectacolului, la o serie de ateliere educative si creative.

Atelierele sunt destinate copiilor cu varsta intre 3 si 8 ani si presupun familiarizarea acestora cu mediul artistic, printr-o serie de activitati plastice, muzicale si teatrale coordonate de artisti. Atelierele sunt educative, dar concepute astfel incat sa fie si distractive pentru cei mici si pentru a le stimula imaginatia si creativitatea.

In luna aprilie 2011 sunt programate urmatoarele ateliere:

9 aprilie, ora 19.00 –  in timpul spectacolului "Romeo si Julieta" – ATELIER DE MUZICA SI JOC TRADITIONAL ROMANESC PE INTELESUL COPIILOR. Coordonator Beatrice si Florin Iordan. Atelierul urmareste familiarizarea copiilor cu muzica si instrumentele traditionale romanesti, dar si cu dansul si cantecele traditionale si include o scurta prezentare a instrumentelor traditionale, apoi realizarea unei povesti muzicale cu ajutorul acestora.

10 aprilie, ora 19.00 –  in timpul spectacolului "Romeo si Julieta", 16 aprilie, ora 19.00 – in timpul spectacolului "Contesa Maritza", 17 aprilie, ora 19.00 – in timpul spectacolului "Maria de Buenos Aires" – ATELIER DE LUCRU MANUAL. Coordonator. Claudia Maru Hanghiuc. Atelierul urmareste sa dezvolte creativitatea si indemanarea copiilor, prin confectionarea de carti postale, cosulete festive de primavara, desene pe cartoane cu personaje din povesti si diverse alte obiecte.

Accesul in incinta Studioului se face cu 30 de minute inaintea inceperii spectacolului, în baza biletelor de intrare la spectacol (parintii) si la atelier. Biletele sunt disponibile la Casa de bilete a Teatrului National de Opereta "Ion Dacian", tel. 021 313 63 48. Pretul unui bilet pentru copii este de 15  RON.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu