Shop

Activitati pentru copii

08 martie 2011, , Vizualizări: ...

Serile Copiilortoata luna martie Teatrul National de Opereta Ion Dacian organizeaza ateliere de lucru manual, pictura, teatru si balet pentru copii!

Nu mai este nevoie îţi duci copilul la bunici doar pentru în această seară vrei mergi vezi un spectacol. Teatrul Naţional de Operetă îţi oferă soluţia perfectă pentru piticul tău, atunci când tu eşti la spectacol. Toată luna martie, atât tu cât şi cel mic veţi avea parte de câteva ore de artă şi distracţie. În timp ce tu eşti la spectacol, el poate participa la unul dintre atelierele coordonate de profesionişti în domeniu, pentru ca tu poţi viziona spectacolul în linişte, iar cel mic se bucure de activităţi utile vârstei lui, care îi solicită imaginaţia şi creativitatea. Opereta devine astfel un loc pentru părinţi, bunici şi copii!

Este un proiect iniţiat de Teatrul Naţional de Operetă "Ion Dacian" în stagiunea 2009-2010, cu scopul de a le oferi părinţilor spectatori posibilitatea de a veni la teatru însoţiţi de copii, care, pe timpul spectacolului, pot participa la o serie de activităţi creative. Atelierele sunt destinate copiilor cu vârste cuprinse între trei şi opt ani şi presupun familiarizarea acestora cu mediul artistic şi muzical, printr-o serie de activităţi plastice, muzicale şi teatrale, realizate cu implicarea directă a copiilor în modulele susţinute de artişti. Programul s-a bucurat anul trecut de un real succes, fiind apreciat atât de parinţi cât şi de copiii implicaţi în desfăşurarea lui. În cadrul programului au avut loc până acum ateliere de lucru manual, de pictură, de teatru şi de balet.

 

Sursa: Port.ro

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (1)

  1. claudia79 spune:

    INTERESANT ARTICOL VA MULTUMESC

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu