Shop
Ultimele 100 de articole

15 motive in favoarea invatarii englezei in centre specializate

28 iunie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparinitlor.ro - Shakespeare School

Multi dintre dumneavoastra se intreaba care sunt avantajele invatarii unei limbi straine intr-un centru specializat si cu ce este mai buna alegerea unui astfel de loc comparative cu optiunea studiului individual. Le mareste eficienta? Iau examenele cu note mai mari?

 

Dar mai bine va lasam sa decideti singuri. In urma unor studii de marketing si interviuri realizate in randul elevilor, s-a ajuns la concluzia ca:

 

 

1. Celor care au invatat in grup li se dezvoltase mai bine latura empatica a personalitatii.

 

 

2. Materia este mai bine organizata – se parcurge pe module de studiu.

 

 

3. Partea favorita pe care o mentionau ei, atunci cand era vorba de invatare in grup, era cea legata de distractia in grup.

 

 

4. Se stie ca un copil e timorat atunci cand e singurul intrebat in legatura cu subiectul respectiv. Cand intrebarea este insa adresata mai multor elevi, dispare acea frica.

 

 

5. Dotarile unui centru de studiu fac ca procesul invataturii sa fie placut, amuzant, interesant, diversificat.

 

 

6. Serbarile sunt o suma frumoasa a eforturilor din intregul an. Este momentul in care ei pot sa straluceasca si sa arate tot ce stiu, tot ce au invatat.

 

 

7. Socializarea, faptul ca isi fac prieteni noi, cu care se iau la intrecere, concureaza, comunica despre teme, au subiecte comune.

 

 

8. Lucrul in echipa este ceva ce nu se prea preda la scoala, dar e ceva ce noi incurajam mereu, atat de important in viata de zi cu zi.

 

 

9. Este mai putin inspaimantator sa inveti si din greselile altora, decat numai dintr-ale tale… de multe ori exista copii buni, muncitori, dar timorati, pe care sublinierea greselilor i-ar face si mai timizi, pe cand ascultarea si corectarea greselilor in grup, le da mai multa liniste pentru a se concentra la ceea ce trebuie retinut.

 

 

10. Costurile procesului de invatare in grup este mai mic decat cel individual.

 

 

11. Rapoartele de progress fac ca parintii sa aiba mereu un control al calitatii studiului.

 

 

12. Miza pusa in joc – examenele intenationale – dau un scop invatarii, un motiv de mandrie.

 

 

13. Evaluarea finala arata si rezultatele testelor dau o nota de realism si obiectivitate nivelului de engleza atins.

 

 

14. ”Fun with English” este motto-ul dupa care ne ghidam. Ca orice alta subiect de studiu, invatarea englezei trebuie sa fie interesanta, haioasa, inspirationala, educativa si nu in ultimul rand memorabila.

 

 

15. La urma urmei, nimic in viata nu se realizeaza fara entuziasm. Numai profesionalismul si entuziasmul nostru, ca profesori, se poate oglindi in succesul elevilor.

 

sfatulparinitlor.ro - Shakespeare School

 

Shakespeare School este centrul de invatare a limbii engleze din Bucuresti, recunoscut de Cambridge ESOL, care pregateste anual peste 1.200 de copii si tineri (4-25 ani). Cu trei sedii si o istorie de peste 10 ani, Shakespeare School se mandreste cu mii de cursanti care au facut performanta in limba engleza, in tara si in strainatate, dupa ce i-au urmat cursurile. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School. Centrul ofera cursuri anuale pentru fiecare varsta si nivel de performanta, cursuri de vara, tabere de engleza in tara si strainatate, cursuri pentru examenele Cambridge, TOEFL si IELTS, cluburi de conversatie cu profesor nativ si un program de mentoring pentru parinti.

Pentru mai multe detalii, viziteaza www.shakespeare-school.ro

 

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu