Confesiuni de mama: mi-am pierdut majoritatea prietenelor - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Confesiuni de mama: mi-am pierdut majoritatea prietenelor

19 august 2017, , Vizualizări: ...
mame copii - sfatulparintilor.ro - foter_com
Se spune ca adevaratii prieteni sunt cei care raman. In momentul in care devii mama ajungi sa intelegi pe deplin semnificatia acestor vorbe. Fie ca pleaca de bunavoie, fie ca ii indepartezi chiar tu, te poti trezi intr-o buna zi fara niciunul dintre vechii prieteni.
Cand nu esti parinte incerci sa te bucuri pe deplin de viata. Petreci clipe de voie buna alaturi de prieteni, timpul pare nelimitat, iar noptile albe au ajuns sa reprezinte o constanta in viata ta. Nu-ti pasa de nimeni si de nimic, nu ai absolut nicio ingradire in programul zilnic. Esti libera sa faci tot ce vrei cu viata ta.
Atunci cand devii mama, insa, prioritatile se schimba. Nu mai esti tu pe primul plan, ci acea fiinta mica care iti apartine si depinde de tine si pentru care esti pe deplin responsabila. Nevoile copilului sunt primordiale: are nevoie de mese, de cele mai multe ori la ore fixe, are nevoie de odihna si de liniste. Clipele sale de odihna se pot transforma chiar in clipele tale de odihna. Vei simti o nevoie acuta a acestora, mai ales in primele luni de viata.
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu