Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 18-24 ianuarie - Sfatulparintilor.ro
Shop

Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele Wisdom of Hidden Realms pentru saptamana 18-24 ianuarie

19 ianuarie 2016, , Vizualizări: ...
Wisdom of Hidden Realms
Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol „Wisdom of Hidden Realms”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie.
Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 18 – 24 ianuarie 2016.

 

Berbec – The Queen of the Light

Aceasta carte iti aduce vestea unui succes mult asteptat. Pasii iti sunt ghidati, iar tu doar trebuie sa te lasi inspirat. Incepi sa percepi cu usurinta modul in care iti manifesti realitatea, si drumul potrivit ti se dezvaluie pas cu pas. Ai muncit “din greu” ca sa ajungi in acest punct, asa ca poti fi mandru de toate alegerile facute cu inima, caci ele au reprezentat adevarul tau. Raplateste-te pentru perseverenta si devotamentul cu care ti-ai invatat lectiile vietii, si paseste catre o alta etapa. Calea iti este deschisa.

 

 

 

 

Taur – The Sun Dancers

Lucrurile catre care iti indrepti atentia dau nastere unei experiente, care se supune legilor universale. Energia, cu care iti incarci dorintele, actioneaza precum un magnet, iar ceea ce primesti in schimb are aceeasi vibratie. Permite, cu bucurie si recunostinta, ca realitatea sa se schimbe implinindu-ti cele mai marete vise. Toate lucrurile sunt posibile acum, iar tu doar trebuie sa le lasi sa intre in viata ta cu usurinta. Chiar daca frica iti mai da tarcoale, tu stii, in adancul sufletului tau, ca esti in siguranta si deplin protejat de catre Divinitate.

 

 

 

Gemeni – The Shadow Queen

Cum ar fi daca ti-ai arata mai multa compasiune tie insuti? Prea multa autocritica, si infierarea asa ziselor defecte de caracter, duce la scaderea stimei de sine si a increderii in propria ta persoana. Tot ceea ce esti azi, nu este altceva decat un aspect al naturii tale, care a evoluat, ca raspuns la dificultatile intalnite in viata. Daca te surprinzi ca iti ascunzi teama, si sentimentul de nesiguranta, sub masca arogantei si a superioritatii, ar fi de dorit sa te intorci la tine, in inima ta, si sa devii constient ca tu esti Sursa.

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu