Shop
Ultimele 100 de articole

Mai sunt 5 luni din Anul Cocoșului de Foc și se prevestesc schimbări decisive

26 septembrie 2017, , Vizualizări: ...
zodie cocos copii - sfatulparintilor.ro - pixabay_com - cut-out-of-cocks-1901285

Ne așteaptă încă 5 luni sub guvernarea zodiei Cocoș, respectiv până pe 4 februarie 2018. O perioadă dominată de energii specifice Cocoșului de Foc, menite să influențeze personalitatea, evenimentele și relațiile din viața ta. Vezi cum te va afecta.

Începând 3 februarie, după ora 23:36, semnul zodiacal al Cocoșului și-a intrat în drepturi și a început să guverneze energiile de bază timp de o perioadă de aproximativ 12 luni, respectiv până pe 4 februarie 2018.

Zodia Cocoș este al zecelea semn din Zodiacul Chinezesc și are anumite energii specifice, care influențează personalitatea, evenimentele și relațiile din viața ta pe durata anului 2017 și în lunile ianuarie și februarie ale anului 2018.

 

Previziuni Anul Cocoșului de Foc

Vor apărea noi perspective și oportunități pe toate planurile, se anunță o perioadă caracterizată de multe idei inovative. Este important să te organizezi temeinic în această perioadă. Te poți aștepta ca în lunile ce urmează să iei decizii și să-ți asumi riscuri mult mai ușor. Este bine să acționezi cu mult curaj, cu onestitate și responsabilitate. Punctualitatea, concentrarea pe scopul propus și perseverența te vor conduce spre succes. Este posibil să trăiești un sentiment de superioritate, crezând că orice altă persoană îți este inferioară și tu ești mult peste ea. Se recomandă prudență în acțiuni și comportament față de ceilalți.

Este posibil să descoperi și noi preocupări legate de obținerea puterii sociale, financiare sau politice. Vei cunoaște o plăcere deosebită de a intra în competiții. Lupta se va da pentru funcțiile înalte, bine remunerate. Se anunță noi prietenii sau apariția unor cunoștințe care te vor contacta din interes. Vei simți cum lăcomia crește în interiorul tău. Nevoia de a primi complimente și de a fi admirat de cei din jur îți va influența comportamentul și gândurile.

Vei descoperi că dacă te comporți cu onestitate, modestie și punctualitate, vei trece mai ușor peste orice eveniment. Pofta de viață îți va curge prin vene și te vei deschide spre bună dispoziție și umor tot mai des. Vei călători mai mult din dorința de a-ți satisface nevoia de a cunoaște locuri și oameni noi.

 

 

Citeste continuarea pe ZODIACOOL.RO.

Cuvinte cheie: , , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro. Citeste politica de confidentialitate.

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Meniu