Cristi Pascu: Ce tunsoare să porți în funcție de forma feței - Sfatulparintilor.ro
Shop

Cristi Pascu: Ce tunsoare să porți în funcție de forma feței

17 februarie 2016, , Vizualizări: ...
sfaturi tunsoare breton - sfatulparintilor.ro - freedigitalphotos.net

Cunoscutul hair-stylist Cristi Pascu subliniază că este indicat să alegem tunsoarea și coafura părului în funcție de forma feței. Astfel se face că anumite tunsori avantajează sau, din contră, dezavantajează, iar un bun hair-stylist va ști întotdeauna ce i se potrivește clientei sale.

„Avem, în cele mai multe ocazii, de a face cu fețe rotunde, ovale sau pătrate. Pentru fiecare în parte există tunsori și coafuri potrivite.

 

Cristi Pascu hairstylist

În cazul celor rotunde, încercăm să mascăm rotunjimea aplicând mai mult volum în partea superioară, astfel încât fața să pară mai alungită. Mai putem apela la o tunsoare asimetrică. În acest caz, se va acoperi una din părțile laterale ale feței, reducând din rotunjimea acesteia.

Femeile cu fața ovală pot fi considerate cele mai norocoase. Asta deoarece cam orice tip de tunsoare le avantajează. Ele pot alege și breton și multe coafuri care le vor veni de minune.

În cazul feței pătrate, este binevenită tunsoarea scurtă. Spre exemplu, bob-ul asimetric, tocmai prin faptul că atenuează forma pătrățoasă. Este de evitat bobul drept, până la nivelul maxilarelor, ori cele foarte scurte”, explică hair-stylist-ul Cristi Pascu.

Cuvinte cheie: , ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu