9 reguli pentru familii fericite pe care le poti incalca - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

9 reguli pentru familii fericite pe care le poti incalca

24 ianuarie 2018, , Vizualizări: ...
reguli pentru familii fericite
Familiile fericite nu traiesc dupa reguli, ci dupa cum le dicteaza inima. Societatea și cultura au incercat sa traseze insa o serie de reguli pe care, chiar daca le incalci, nu iti va fi mai rau. Ba dimpotriva, ai putea fi uimita de cât de multe lucruri se vor schimba.
La momentul casatoriei primești de obicei de la rude și prieteni o serie de sfaturi și idei cu privire la regulile care ar trebui, in teorie, sa determine mersul lucrurilor pentru a te bucura de o viata fericita de familie: ce sa faci, când anume și cum sa faci, dar, cel mai important, ce nu trebuie sa faci. Insa poate ar fi o idee mai buna sa faci abstractie de toate aceste teorii invatate sau primite și sa nu mai acorzi atât de multa atentie unei analize excesive. Exista câteva reguli inalienabile ale vietii de familie pe care poti și chiar iti recomandam sa le incalci. 
 
1. Nu iti minti niciodata partenerul
 
Aceasta constituie o regula de baza pentru o casnicie fericita. Insa persoanele care o enunta mai mult ca sigur nu o respecta la rândul lor. Adevarul este ca toata lumea minte. Atunci când pastrezi tacerea asupra unor lucruri și preferi sa le lași nerostite este tot o minciuna. Imagineaza-ti cât de multe momente tensionate și discutii in contradictoriu poti evita atunci când nu aduci in discutie unele…adevaruri. Nu incurajam minciuna, mai ales cu privire la aspecte importante ale unei relatii de cuplu, dar daca știi ca poti face mai mult rau decât bine poate ar fi bine sa pastrezi câteva informatii doar pentru tine.
 
Citeste mai multe pe Qbebe.ro.

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu