Tratamente naturiste. Nectarul de dovleac și uriașele lui beneficii pentru sănătate - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Tratamente naturiste. Nectarul de dovleac și uriașele lui beneficii pentru sănătate

29 aprilie 2016, , Vizualizări: ...
seminte de dovleac - sfatulparintilor.ro - foter_com

De multe ori, prin tratamente naturiste înțelegem „leacuri bătrânești”. Nu este însă cazul cu acest preparat! Câțiva profesori ai Facultății de Ştiinţă şi Ingineria Alimentelor din Galaţi au realizat, în premieră, în urma unor studii elaborate de laborator, un nectar probiotic de dovleac, cu beneficii însemnate pentru sănătate.

Nectarul din dovleac, extrem de sănătos și gustos, este o realizare pentru noi toți, în special pentru inventatori și investitori, care pot da naștere unei afaceri avantajose, pornind de la acest proiect. Băutura are la bază materie primă ieftină și cu un grad de perisabilitate scăzut: „Pentru un producător care face deja sucuri de roşii sau de fructe, acesta nu trebuie să-şi procure decât un utilaj de spălat şi de divizat dovleacul. Pe ambele le-am făcut tot noi“, spune Dana Moraru, doctorand în cadrul Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor din Galaţi.

Dincolo de ideea inedită de a crea un nectar, neîntâlnit încă pe piața românească din banalul dovleac, descoperitorii afirmă cu convingere că nectarul este mai mult decât un produs nou și sănătos, cu potențial succes.

Află care sunt beneficiile uriașe ale nectarului de dovleac și de ce este indicat să îl consumi pentru diferite TRATAMENTE NATURISTE

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu