Mesaje din lumea de dincolo - FOTO. Ti se face pielea de gaina! - Sfatulparintilor.ro
Shop
Ultimele 100 de articole

Mesaje din lumea de dincolo – FOTO. Ti se face pielea de gaina!

08 decembrie 2017, , Vizualizări: ...

Oamenii nu sunt nemuritori si va veni o zi in care vom parasi aceasta lume. O intrebare ne macina pe toti: “exista viata dupa moarte?”. Ne asteapta ceva… dincolo? Fotografiile prezentate mai jos sunt destul de tulburatoare. Gratie tehologiei, formatele digitale au reusit sa surprinda imagini pe care cu greu ni le putem inchipui reale.

 

Este adevarat si faptul ca unele dintre multele fotografii de pe Internet sunt editate special pentru a-i speria sau uimi pe utilizatori, insa altele sunt cat se poate de tulburatoare.

 

  1. Oglinda

oglinda

Este o adevarata moda sa te pozezi in baie. Aceste eleve din Mexic s-au fotografiat ca mai toate adolescentele. Doar ca, reflectia din oglinda nu se potriveste cu realitatea. Cum este posibil asa ceva?

 

  1. Statuia

statuia

Fotograful Alek Gorodskoi a fotografiat statuia Fecioarei Maria din satul sau natal (Unalaska, Siberia), care pare ca are ochii deschisi. Ramane un mister chiar si pentru el cum s-a intamplat asa ceva.

 

  1. Fantoma

Wagner este un catel care a murit la varsta de 12 ani, lasandu-si stapana, Ashley, in mare suferinta. Animalul a fost incinerat si stapana a hotarat sa-i arunce cenusa in parcul in care s-au jucat de atatea ori. Dupa cum se poate vedea si in poza, Wagner va fi mereu alaturi de stapana sa. Instantaneul a fost surprins chiar in momentul in care Asley se pregatea sa arunce cenusa lui Wagner.

 

 

Sursa: dazzling.news

Cuvinte cheie:

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro
Meniu