Shop

Coca-Cola a ucis-o. Vezi cum i-a devenit fatală unei tinere dependenţa de băutura răcoritoare

20 aprilie 2012, , Vizualizări: ...
sfatulparintilor.ro - natasha_marie_harris_rtv.net

O femeie de 30 de ani din Noua Zeelandă a murit din cauza unui obicei prost, practicat de opt ani, după cum se crede. Natasha Harris obişnuia să bea şi până la zece litri de Coca-Cola pe zi.

Deşi cauza adevărată a morţii femeii, care era şi mamă a opt copii, nu a putut fi stabilită exact nici după patru luni de la moartea ei, este de notorietate dependenţa Natashei de faimoasa băutură răcoritoare îndulcită.

Partenerul de viaţă al Natashei este aproape sigur că băutura a ucis-o şi povesteşte că femeia „îşi pierdea pur şi simplu minţile” dacă nu dispunea după bunul ei plac de o cantitate considerabilă de Cola, zilnic, scrie mirror.co.uk.

„Cumpăram 4 sticle de 2.5 litri de Cola în fiecare zi pentru Natasha. Primul lucru pe care îl făcea dimineaţa era să bea Cola şi îşi încheia ziua cu un pahar de Cola, după ce se urca în pat”, a relatat Christopher Hodgkinson.

Articolul integral pe RTV.NET.

Credit foto: RTV.NET

Cuvinte cheie: ,

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (3)

  1. lorela02 spune:

    si eu mai beau Cola din cand in cand, mi se mai face pofta, dar chiar 10 litri pe zi e foarte mult. eu nu reusesc sa beau nici 2 litri de lichide pe zi

  2. aliceb77 spune:

    Coca Cola, ca orice alt produs care contine cofeina, afecteaza ficatul; asa ca e bine sa consumam moderat orice fel de aliment de acest gen;

  3. 27ralu spune:

    Intr-o vreme,si eu si sotul eram dependenti de cola,dar nu beam chiar asa mult.ne-a fost foarte greu sa renuntam,dar am reusit.aveam momente cand visam ca beau cola,dupa ce nu am mai cumparat.

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu