Shop

Povestiri crestine

01 ianuarie 2011, , Vizualizări: ...

Dragii mei sunt sigura ca macar odata ati citit sau auzit aceste randuri;azi , intamplator am dat iar de ele..vi le transcriu si voua,cu mare drag!

Visul

Am avut un vis in noaptea deCraciun.

Mergeam pe o plaja, iar Domnul pasea alaturi de mine, Pasii se imprimau pe nisip. lasad o urma dubla:a mea , cealalta a Lui. Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezinta o zi din viata mea.M-am oprit ca sa privesc in urma si am vazut toti pasii care se pierdeau in departatre, dar am observat ca in anumite locuri , in loc de doua urme, nu mai era decat un singura, Ce surpriza! Locurile in care nu se vedea decat o singura urma, corespundeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele:zile de neliniste si de rea vointa, zile de egoism sau de nesuportat. Si atunci intorcandu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez:

'Totusi, ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce nu ti-a tinut promisiunea? De ce m-ai lasat singur in cele mai grele momente din viata mea, in zilele cand aveam cea mai mare nevoie de Tine?"

Iar Domnul mi-a spus:

"Dragul meu, in zilele in care n-ai vazut decat o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-ai purtat in brate"

Sper sa va placa ceea ce am scris eu aici.

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu