Shop

OAMENI NOI Vs. OAMENI VECHI

18 martie 2011, , Vizualizări: ...

 

Timpul trece peste noi fara sa ne dam seama, sau pe langa noi. 🙂   Traim clipa, ziua, saptamana , luna si anii , cunoastem oameni noi, ne imprietenim, traim cu ei..si din anumite motive drumurile noastre se despart la un moment dat. – devin oameni vechi (asa le spun eu) -.Cu totii am trait aceste momente…Bucuria reintalnirii unei persoane din trecutul nostru , fie ca am cunoscut-o foarte bine sau doar putin “salut – salut…ce faci?” este bine venita si iti da asa o stare de bine, de optimist …etc.

Mi s-a intamplat ieri cand..ma sunat un curier “Alo!….”. Ne intalnim in fata blocului si vad o fata cunoscuta.”Cine stie?imi pare cunoscut pentru ca este din oras’(imi zic)….Completez un process verbal , la care imi spune  el: “te cunosc de undeva parca –ai terminat Facultatea de Stiinte?”—si atunci imi cade fisa: Exact de acolo te stiu J). A fost asa un moment placut…era un om cu care nu prea am intrat in contact , dar ne stiam ..doar am fost colegi de facultate…”Ce mica e lumea !”-a zis el  – “si ce au mai trecut anii “- zic eu J)

Cu toate ca acum avem perieteni noi, amici noi…nu se stie niciodata cand “oameni vechi” revin si pentru moment ne binedispun pentru toata ziua .

Loading...
Scrie și tu
Nu necesită conectare click aici pentru toate intrebarile
Aboneaza-te
la Newsletter-ul zilnic
Primeste pe mail noutatile Sfatulparintilor.ro

Recomandări

Cele mai noi

Vezi cele mai noi 100 de articole

Cele mai citite din categorie

Comentarii (2)

  1. sima spune:

    Cred ca este tare gustos.
    Si eu fac numai ca nu bag orezul in pui.

  2. sima spune:

    Frumos.Nu se stie niciodata cand ne intalnim cu cineva cu care in trecut am avut un drum comun.Asa repede trece timpul….

Comenteaza

Nume (obligatoriu)

Mail (nu va fi facut public) (obligatoriu)

Website

Meniu